Δέκα με τόνο η Λαμία

Η Λαμία νίκησε εύκολα με 4-0 την Καλλονή με ξέσπασμα στο πρώτο μέρος και εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών του Απόλλωνα.

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Λαμία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλονής και χάρη στο πολύ δυνατό της ξεκίνημα, έφτασε σε ένα άνετο 4-0, το οποίο την φέρνει μόνο πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά από την απώλεια βαθμών του Απόλλωνα στο Αίγιο.

Παρουσία 3.000 και πλέον, οπαδών τους, οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και μέσα σε 17 λεπτά έδωσαν τέλος στα όποια όνειρα της ομάδας της Λέσβου για βαθμό ή, βαθμούς. Αφού πρώτα οι νησιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μέγκαχεντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, εν συνεχεία δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και πέτυχαν τρία γκολ.

Ο Ντουρμισάι με κεφαλιά (12’) άνοιξε το σκορ, με τον Ματσούκα στην συνέχεια να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και με δύο τέρματα στο 22’ και στο 29’ να σφραγίζει την κατάκτηση των τριών βαθμών. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο νεοαποκτηθείς Τσόβιτς με κεφαλιά στο 92’. Έτσι, η Λαμία έκανε το 10Χ10 στην έδρα της και πανηγύρισε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Καλλονή παραμένει χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα και χωρίς πόντο μακριά από το νησί για περισσότερο από δύο μήνες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Ντουρμισάι, 22’, 29’ Ματσούκας, 92’ Τσόβιτς
ΚΟΚΚΙΝΗ: 10’ Μέγκαχεντ

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (46’ Ποζατζίδης), Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς (65’ Μπουλούλης), Βάντερσον, Ματσούκας, Ντουρμισάι (51’ Τσόβιτς).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος (66’ Μαλλής), Αγριμάκης, Μέγκαχεντ, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Καραγεώργης, Σβόγιτς, Ναούμ, Λίταινας, Ελευθεριάδης (46’ Λαμπράκης), Σοφιάνης (57’ Μέξης).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Βογιατζής (Καρδίτσας)

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep