«Ξύπνησε» και... 5η σερί νίκη

Με το «διπλό» έφυγε από τον Ελευσίνα ο ΟΦΗ, που επικράτησε με 3-0 του Πανελευσινιακού.

Δύσκολα του έβαλε ο Πανελευσιανικός, αλλά ο ΟΦΗ με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 και να αποδράσει από την Ελευσίνα με το πέμπτο σερί του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που ήθελε μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την άνοδο, κατάφερε στην επανάληψη να βρει τρεις φορές τα δίχτυα με τους Μάνο, Κώτσιο και Πάγκαλο να χρίζονται σκόρερ.

Οι «σταχυοφόροι» είχαν σχεδόν κλείσει στα καρέ του τον ΟΦΗ στο πρώτο μέρος, έχοντας την πρωτοβουλία των κίνησεων και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει και το προβάδισμα στο σκορ, αν στο 27’ η μπάλα δεν έβρισκε στο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νίασον. Οι Κρητικοί όμως ανέβηκαν στην επανάληψη, δυσκολεύοντας αρκετά τον Αγριμάκη. Τελικά κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με τον Μάνο στο 70΄, ενώ τα τέρματα του ΟΦΗ διπλασίασε στο 78’ ο Κώτσιος. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πάγκαλος, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 56’.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 70’ Μάνος, 78’ Κώτσιος,91’ Πάγκαλος

Δοκάρι: 27’ Νίασον

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Αγριμάκης, Νίασον, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Καμπούρης, Γραικός, Τσίγκρος (81' Σακελλαρίου), Πρίντεμπς, Κρισμάρεβιτς, Εμέκα (72’ Σταματάκης), Σιλιγαρδάκης (68’ Κασνέτση)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Κομεσίδης, Κιάσσος (56’ Βαλλιάνος), Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί (82’ Νάστος), Μάνος, Όγκμποε, Ράντι (56’ Πάγκαλος).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Γιαννίκος (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 23:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep