Χάρμα οφθαλμών ο ΑΟΤ!

Ο ΑΟ Τρίκαλα με νέο χατ τρικ του Νίκου Κουσκουνά διέσυρε 5-0 τον Αχαρναϊκό.

Ο μεγάλος στόχος του ΑΟ Τρίκαλα έχει απομακρυνθεί, όμως οι Θεσσαλοί στα τελευταία παιχνίδια προσφέρουν θέαμα και δείχνουν ότι έχουν βάλει σκοπό να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στον δεύτερο γύρο. Την Κυριακή (12/03), λοιπόν, διέσυραν τον Αχαρναϊκό, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση και κατάφεραν να σκοράρουν πέντε φορές από το 6' έως το 45', οπότε διαμόρφωσαν το 5-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για δεύτερο διαδοχικό ματς ο Νίκος Κουσκουνάς που έκανε χατ τρικ ξανά. Μάλιστα, στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του ο φορ του ΑΟΤ έχει σημειώσει 8 γκολ και προελαύνει στη λίστα των σκόρερ με 14 τέρματα. Έτσι, αποτέλεσε τον οδηγό των «κυανέρυθρων» για την 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και υποχρέωσε την ομάδα του Μενιδίου στην 7η διαδοχική ήττα εκτός έδρας...

Το ματς δεν αντέχει κριτικής, αφού οι «πράσινοι» έδειχναν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο 45λεπτο. Από ασίστ του Στεφάνοβιτς ο Κουσκουνάς με πλασέ στο 6' άνοιξε το σκορ. Στο 11' ήταν η σειρά του Ρομπέρ να δημιουργήσει και του Γιαννιτσάνη να βρει δίχτυα με κεφαλιά, ενώ στο 24' ο Στεφάνοβιτς έβγαλε δεύτερη ασίστ και ο Κουσκουνάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ με πλασέ στο 3-0. Από μπαλιά του Ρομπέρ στο 34' ο ίδιος έκανε χατ τρικ με πλασέ και στο 45' ο Ριζογιάννης με πέναλτι διαμόρφωσε το 5-0. Νωρίτερα είχε ανατραπεί ο Γιαννιτσάνη από τον Ψύχο.

Ο ρυθμός, όπως αναμενόταν, έπεσε στο δεύτερο 45λεπτο. Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Νταμαού, Καμπλιώνη, Έλιο Πίντο, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό και να κατεβάζουν ταχύτητα, αφού ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 11' Γιαννιτσάνης, 6',24'34' Κουσκουνάς, 45' πέν. Ριζογιάννης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (46' Νταμαού), Ρομπέρ (46' Καμπλιώνης), Μπαλμπόα (60' Έλιο Πίντο), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Σορώκος): Ψύχος, Αναστασίου, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Σταμούλης, Σιάννης (27' Μεγαλοοικονόμου), Μεζίνι (60' Ζαχαρός), Μαρσελίνο, Παπατόλιος, Ντάγκρας (46' Τσουβαλτσίδης), Πλαβούκος.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Δημόπουλος (Φλώρινας)

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep