Τον «κλείδωσε» ο Παναιγιάλειος

Ο Απόλλων έμεινε στο 0-0 στο Αίγιο παρότι έχασε πέναλτι και αγωνίστηκε για ένα εικοσάλεπτο με παίκτη παραπάνω.

Ο Παναιγιάλειος με κορυφαίο τον τερματοφύλακά του, Θανάση Γκαραβέλη, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Απόλλωνα για να πάρει τη νίκη και έτσι με την λευκή ισοπαλία διατήρησε το αήττητο στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση ήταν σαφώς καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά, με πολλές ενέργειες και από τις δύο ομάδες σε ένα ανοικτό παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες, τις πιο κλασικές για τον Απόλλωνα. Ο Γκαραβέλης, όμως, έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια και έσωσε πολλές φορές την εστία του Παναιγιαλείου.

Η πρώτη ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό σε εξ επαφής σουτ του Διαμαντόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ, ενώ η κορυφαία ήταν στο 82ο με την επέμβαση στο πέναλτι που εκτέλεσε – όχι και τόσο καλά – ο Κονέ.

Ενδιάμεσα, ο πορτιέρο του Παναιγιαλείου είχε πει όχι αρκετές φορές σε ενέργειες του Πετρόπουλου, ενώ ήταν και τυχερός στο 62ο λεπτό, όταν το φάουλ του Κονέ χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Ο Παναιγιάλειος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καζναφέρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 0-0
  • ΚΟΚΚΙΝΗ: 73΄ Καζναφέρης (2η κιτ.)
  • ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 82' Κονέ
  • ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Ρέλλας (60΄ Παναγιώτου), Παπαδόπουλος, Στίκας, Κασναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Σκαρτσίλας (66' Ιβάνκο), Τσιλιγκίρης, Κρητικός (81' Μπρους)
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάτζιος): Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Ντάσιος, Σιατραβάνης (37΄ Ρομάνο), Διαμαντόπουλος (71΄Ομπόντο), Πετρόπουλος, Μπαρμπόσα (77΄Περογαμβράκης).
Last modified onΣάββατο, 11 Μάρτιος 2017 19:09

2 comments

  • ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ Κυριακή, 12 Μάρτιος 2017 19:05 Comment Link

    Και ο καθε τυφλος θα εβλεπε το πεντακαθαρο πεναλτυ που εγινε και ασφαλως χαριστηκε ο διαιτητης στον παιχτη που το εκανε γιατι δεν του εδειξε 2 κιτρινη στη φαση αυτη οπως οριζει ο κανονισμος..... η ομαδα ειναι μακραν η καλυτερη της κατηγοριας και παλευει τα παιχνιδια μεχρι το τελευταιο σφυριγμα.... κσι παιρνει τους ποντους οχι απο τυχη αλλα γιατι το ΑΞΙΖΕΙ.... Αλλαξτε τα γυαλια σας..... μερικοι μερικοι με τον ακρατο οπαδισμο σας.... Γιατι η ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ..... ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ

  • ΦEΡΜΕΤΖΟΥΚΗΣ Ιάσονας
    ΦEΡΜΕΤΖΟΥΚΗΣ Ιάσονας Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 17:33 Comment Link

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΨΗΛΕΣ ΜΠΑΛΛΙΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 2-Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ [ΚΟΚΚΙΝΗ] ΣΤΟΝ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΩ ΒΟΛΕΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, ΠΗΡΑΤΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΩΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΙΠ[ΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ; ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΤΥΡΙ. ΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 87΄ΜΕΧΡΙ ΤΟ 95΄ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ; ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ,, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥ. ΜΕΡΑ, ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. .

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep