Αλληλοεξοντώθηκαν στο Μενίδι

Ο Πανελευσινιακός έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό και πλέον απέχει 9 πόντους από τη ζώνη παραμονής.

Με όπλο την μαζική άμυνα, το δυνατό παιχνίδι και τα σκληρά μαρκαρίσματα, ο Πανελευσινιακός έφυγε αλώβητος από το Μενίδι. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα αναδείχθηκε ισόπαλη με το γνώριμο το τελευταίο διάστημα 0-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό που αν και πίεσε, εντούτοις δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και γενικά να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

Ωστόσο, η ισοπαλία αυτή είναι σαν... ήττα για την ομάδα της δυτικής Αττικής, αφού η διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας αυξήθηκε στους 9 πόντους και αν η Αναγέννηση Καρδίτσας νικήσει τον ΑΟΧ την Τετάρτη θα πάει στους 12. Οι «σταχυοφόροι» δεν ευτύχησαν να πάρουν το πρώτο τους εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα και παρέμειναν χωρίς νίκη για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά πήραν την τέταρτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς και συνεχίζουν να ελπίζουν στη μάχη της παραμονής.

Όσον αφορά την ομάδα του Μενιδίου που παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Ηλία Σορώκο, εγκλωβίστηκε στο παιχνίδι του αντιπάλου και έμεινε στο 0-0. Αυτή είναι η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για το Αχαρναϊκό που διανύει περίοδο κακής αγωνιστικής κατάστασης με μόλις μία νίκη σε 11 ματς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

  • ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 0-0 
  • ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Σορώκος): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Τσουβαλτσίδης, Αναστασίου, Τσεμπερίδης, Παπατόλιος, Πλαβούκος, Λύρας (61’ Μεζίνι), Ντάγκρας (71’ Σιάννης), Μαρσελίνο (76’ Τζέφερσον).
  • ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσούπρος, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης (81’ Ζέλιος), Γραικός, Κασνέτση, Καμπούρης, Αρναούτογλου, Νίασον, Μουστάκης (15’ λ.τρ. Κωστόπουλος) (59’ Πρίντεμπς), Αγγελούδης.
  • ΔIAITHTHΣ: Μακρυπόδης (Αχαΐας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Γκοτσόπουλος, Κακαφώνης (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep