Κορυφή με φωνές εκατέρωθεν

Η Λαμία πέρασε (2-1) από το Μάλεμε και έπιασε ξανά τον Απόλλωνα στην κορυφή. Διαμαρτυρίες και των δύο για τη διαιτησία.

Η Λαμία έβγαλε ψυχή απέναντι στον Κισσαμικό που της έκανε δύσκολη τη ζωή, αλλά τελικά κατάφερε να αποδράσει με νίκη (2-1) από το Μάλεμε. Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Χανιά και να πιάσει εκ νέου τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Βασιλόγιαννης με πέναλτι στο 28' και ο Ματσούκας στο 74'. Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν.  Ο Κισσαμικός είχε ισοφαρίσει στην  αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με τον Μάντζη (48'). Βέβαια, παράπονα έχει και η Λαμία, τόσο για την αποβολή του Ρότσα, όσο και για κάποιες περιπτώσεις πέναλτι.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης η Λαμία ήταν εκείνη που προσπαθούσε να δημιουργήσει και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες προηγήθηκε με χτύπημα πέναλτι του Βασιλόγιαννη στο 28ο λεπτό. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του από τον Παντελάκη για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά στο δεύτερο το γρήγορο γκολ του Μάντζη (48') έφερε την ισοφάριση για τον Κισσαμικό και άλλαξε την ροή του αγώνα που έγινε πιο ανοικτός και αυξήθηκε και η ένταση στις μονομαχίες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο Ματσούκας μπήκε στην αναμέτρηση στο 66ο λεπτό στη θέση του Βάντερσον που δεν δέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο την αλλαγή του. Ο μέσος της Λαμίας ήταν εκείνος που έκρινε εν τέλει την αναμέτρηση, αφού σημείωσε το «χρυσό» γκολ στο 74ο λεπτό, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι φωνάζουν για επιθετικό φάουλ στον Γιαλούση στην αρχή της φάσης.

Ο Ρότσα στο 80' έκανε πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, αφού έφυγε από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στη μεσαία γραμμή πάνω στον Ν' Γκουεμ και, μάλιστα, στη συνέχεια υπήρξε ένταση, τόσο κοντά στον πάγκο της Λαμίας, όσο και στην είσοδο για τα αποδυτήρια, όπου ο Βραζιλιάνος είχε επεισόδιο με ανθρώπους που ήταν εκεί. Τελικά, ο Πίτκας ήταν εκείνος που κράτησε τη νίκη στις καθυστερήσεις για την ομάδα της Φθιώτιδας, όταν έδιωξε διπλό σουτ του Μπουγαΐδη πάνω στην γραμμή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1-2 
  • ΣΚΟΡΕΡ: 48' Μαντζης - 28' πεν. Βασιλόγιαννης, 74' Ματσούκας
  • ΚΟΚΚΙΝΗ: 80' Ρότσα
  • ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος (70' λ.τρ. Μαρτίνεθ), Παντελάκης (40' λ. τρ. Μπουγαΐδης), Γιαλούσης, Κουρέλλας, Ψιάνος, Ν' Γκουέμ, Γκούμας, Ποκόνγκ (12' λ.τρ. Μάντζης), Νικόλτσης, Στογιάνοφ.
  • ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (53' Χριστοφιλέας), Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς, Ρότσα, Βάντερσον (66' Ματσούκας), Ντουρμισάι (86' Αυγενικού).
  • ΔIAITHTHΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep