«4x4» με ανατροπή!

Ο ΟΦΗ πέτυχε την ανατροπή, καθώς νίκησε 2-1 την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 24’ με σκόρερ τον Ευαγγελιδάκη. Αντέδρασαν γρήγορα, ισοφάρισαν στο 37’ με τον Κώτσιο και τελικά πήραν με δυσκολία το τρίποντο χάρη σε τέρμα του Όγκμποε στο 85’. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στη φάση του 18', καθώς οι άνθρωποί της υποστηρίζουν ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζουλιώτη.

Οι Κρητικοί σημείωσαν την 4η διαδοχική νίκη τους και έβαλαν στοπ στο εντός έδρας σερί  των τριών νικών της Καλλονής, η οποία ωστόσο αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. «Χτύπησε» στην αντεπίθεση και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ με τον Σισέ στο 61’ και τον Σοφιάνη στο 68’.

Ο ΟΦΗ είχε την ανούσια υπεροχή, χωρίς να απειλήσει στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η Καλλονή, από την άλλη, στην πρώτη της φάση, άνοιξε το σκορ. Στο 24’, ο Ευαγγελιδάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, όμως οι Κρητικοί απάντησαν γρήγορα, στο 37’, με το πλασέ του Ηλία Κώτσιου. Ο έμπειρος αμυντικός έφερε το ματς στα ίσα, δεν πανηγύρισε το γκολ, καθώς είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Καλλονής, και μάλιστα χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας της Μυτιλήνης. Στο 18’, ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζουλιώτη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ θέλησε να βάλει γρήγορο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει. Απείλησε με τους Μητρόπουλο (47’), Μάνο (50’), Χαντί (58’), αλλά παραλίγο να δεχτεί γκολ, όταν ο Στρέζος κράτησε το 1-1 σε σουτ του Σισέ στο 61’. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου απάντησε τρία λεπτά αργότερα με το σουτ του Χαντί. Η Καλλονή βγήκε στην κόντρα επίθεση και απείλησε με τον Σοφιάνη στο 68’, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να λέει και πάλι «όχι».

Τελικά, ο ΟΦΗ κατάφερε έστω και δύσκολα να ανατρέψει το ματς και με σκόρερ τον Όγκμποε στο 85’ να το πάρει, ενώ είχε την ευκαιρία να κάνει και το 3-1 σε διπλή χαμένη ευκαιρία των Πάγκαλου, Μάνου.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ- ΟΦΗ: 1-2

ΓΚΟΛ: 24’ Ευαγγελιδάκης/ 37’ Κώτσιος, 85’ Όγκμποε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Αποστόλου (68’ Σβόγιτς), Γιουκαρής (77’ Αγριμάκης), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (81’ Τριανταφύλλου), Σοφιάνης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Παντίδος, Κώτσιος, Μητρόπουλος (56’ Όγκμποε), Πουρτουλίδης, Μπόατενγκ (70’ Πάγκαλος), Μάνος, Χαντί, Ράντι (93’ Νάστος).

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Δόσης (Αθηνών), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep