Νίκη... déjà vu

Με συνταγή... Τρικάλων ο Παναιγιάλειος διεύρυνε το φετινό αήττητο σερί του απέναντι στην Καλλιθέα (2-0).

Το κάστρο του Αιγίου παραμένει αλώβητο. Πριν την έναρξη του αγώνα με την Καλλιθέα η συγκίνηση ήταν έκδηλη στη βράβευση του Νίκου Κουρμπανά που επέστρεψε ως αντίπαλος της «Μαύρης Θύελλας», όμως ο Παναιγιάλειος φρόντισε να στενοχωρήσει τον έμπειρο προπονητή, καθώς επικράτησε 2-0 και έκανε άλμα παραμονής.

Με όπλο το αήττητο εντός έδρας που μετρά αισίως 12 αγώνες, ο Παναιγιάλειος έκανε ό,τι ακριβώς και απέναντι στα Τρίκαλα. Στο ματς με τους Θεσσαλούς ο Στέλιος Κρητικός είχε ανοίξει το σκορ στο 6' και την Κυριακή (05/03) από ασίστ του Σκαρτσίλα στο 7' νίκησε τον Μιχελή και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα φετινά εντός έδρας ματς η «Μαύρη Θύελλα» είχε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο μόνο κόντρα στον Πανθρακικό, αλλά το επανέλαβε στς δύο τελευταία.

Το τέρμα αυτό βοήθησε τους «μελανόλευκους» να διώξουν το όποιο άγχος από τα πόδια τους και 20 λεπτά αργότερα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, Μπούζας έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων. Η άμυνα της Καλλιθέας... πελαγοδρομούσε, ενώ σε καμία περίπτωση δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα την έφερναν κοντά στο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κουρμπανάς με δύο γρήγορες αλλαγές προσπάθησε να τονώσει τη μεσοεπιθετική του γραμμή, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, τουλάχιστον στο πρώτο 25λεπτο. Η καλύτερη στιγμή για την Καλλιθέα σημειώθηκε στο 74' όταν ο Τσίπρας από κεφαλιά - πάσα του Κρεββατά δεν βρήκε στόχο με πλασέ. Στο 80' σε σουτ του Μασέδο Τζούνιορ ο Γκαραβέλης ήταν σε σωστή θέση και παραχώρησε σε κόρνερ. 

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 7' Κρητικός, 27' Μπούζας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ροτα, Ντέμο Στίκας, Παπαδόπουλος, Καζναφέρης, Μπούζας (73' Βουτσιώτης), Τρίγκας, Τσιλιγκίρης (83' Ιβάνκο), Σκαρτσίλας, Κρητικός (90' Τσότρας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Στεφάνοβιτς (51' Σμυρλής), Μπέλης (56' Μασέδο Τζούνιορ), Γκίνη, Γουόρντεν, Τσίπρας, Σταματάκος (70' Κρεββατάς).

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας), Πετρίδης (Χίου)

Last modified onΔευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 02:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep