Λύτρωση από Σιατραβάνη

Ο Απόλλων πήρε πάλι νίκη στις καθυστερήσεις, με 1-0 αυτή τη φορά απέναντι στην Σπάρτη, που στάθηκε καλά στην Ριζούπολη, αλλά δέχθηκε γκολ στο τέλος.

Κινδυνεύει να το κάνει παράδοση πλέον ο Απόλλων Σμύρνης με τα γκολ και τους κερδισμένους βαθμούς στις καθυστερήσεις των αναμετρήσεων. Θύμα του αυτή τη φορά ήταν η Σπάρτη και λυτρωτής ο Σάββας Σιατραβάνης που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι στο 94ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά την σέντρα του Πετρόπουλου.

Η αναμέτρηση κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα ποιότητας, με την Σπάρτη να κλείνει πολύ καλά τους χώρους του Απόλλωνα που έμοιαζε εγκλωβισμένος, αφού τόσο ο Κονέ, όσο και ο Ρομάνο δεν μπορούσαν να περάσουν μπαλιές στην μεγάλη περιοχή.

Η αναμέτρηση έδειχνε πως δεν θα ξέφευγε από το 0-0 παρότι η κατοχή ήταν με 69 – 31 τοις εκατό υπέρ του Απόλλωνα. Οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες και από τις δύο πλευρές, ενώ κάποιες καλές ενέργειες σταμάτησαν με τις επεμβάσεις του Μελίσσα που για ακόμη ένα ματς ήταν πολύ καλός.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΣΠΑΡΤΗ 1-0
  • ΣΙ\ΚΟΡΕΡ: 94’ Σιατραβάνης
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜYΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος (68’ Χιντζίδης), Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος (82’ Ομπόντο), Αλμπάνης, Κονέ, Πετρόπουλος. Ρομάνο (59’ Διαμαντόπουλος), Σιατραβάνης
  • ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Καρτσαμπάς (57' Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Μπουντόπουλος (46' Φράγκος), Ηλιόπουλος, Αναστασάκος, Ροβίθης (64' Moυζακίτης).
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων)
  • ΒΗΟΗΘΟΙ: Σεφέρης (Κορινθίας), Μαρνέζος (Χανίων)
Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 01:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep