Έλυσε τα... μάγια!

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 1-0 τον Κισσαμικό, σημειώνοντας γκολ έπειτα από 741 λεπτά! «Φωνάζουν» οι Κρητικοί για τη διαιτησία.

Οι Σερραίοι, στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του σταδίου, κατάφεραν να λύσουν τα... μάγια και  να φτάσουν στο τρίποντο έπειτα από επτά παιχνίδια χωρίς νίκη και δίχως γκολ! Σκόραρε για τα Λιοντάρια ο Γκούρτσας από το σημείο του πέναλτι στο 45’, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι Κρητικοί. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φούσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79’, ενώ ο Κισσαμικός αντέδρασε στο τελευταίο 10άλεπτο και θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Μαρτίνεθ στο 89’.

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος του Κισσαμικού στο πρώτο μέρος, απείλησε με τους Κάκκο (3’), Ιωαννίδη (17’, 26’) και Γκούρτσα (38’) και κατάφερε να σκοράρει έπειτα από 741 λεπτά, στο 45’, όταν ο Γκούρτσας «κέρδισε» πέναλτι από τον Λαζαρίδη και από τα 11 βήματα ευστόχησε για τους Σερραίους. Οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση του διαιτητή Καρατέρμπου (Κοζάνης).

Δυνατό ματς με πολλές κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) του Φούσου στο 79’, διεξήχθη στο δεύτερο μέρος, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο του σταδίου των Σερρών. Τα Λιοντάρια θέλησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ, είχαν δοκάρι με τον Βοσκόπουλο στο 72' και αριθμητικό μειονέκτημα από το 79’. Από την άλλη ο Κισσαμικός έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 82’ με το φάουλ του Γιαλούση, στο 87’ με την κεφαλιά του Μάντζη και στο 89’ με το πλασέ του Μαρτίνεθ και τον Σιάκκα να σώζει στη γραμμή.

Έτσι, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τις 4 Ιανουαρίου, όταν είχε νικήσει με το ίδιο σκορ τον Αχαρναϊκό, ενώ ο Κισσαμικός γνώρισε τη δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα στην Football League, έχοντας ωστόσο παράπονα από τη διαιτησία του Καρατέρπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 45’ (πέν.) Γκούρτσας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φούσου, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (90’ Παπατζίκος), Κάκκο (75’ Σιάκκας), Γκούρτσας (90+3’ Τάντιτς).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσοντάκης, Παντελάκης, Μπουγαΐδης (76’ Γιαλούσης), Κουρέλλας, Ψιάνος (69’ Τιάγκο), Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε (69’ Ποκόνγκ), Μάντζης, Στογιάνοφ.

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Χατζηνάκος (Δράμας)

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep