Χάνουν το τρένο τα Τρίκαλα

To 2-2 με την Καλλιθέα ψαλιδίζει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του ΑΟ Τρίκαλα να προλάβει τις θέσεις της ανόδου. 

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Καλλιθέα το κλίμα ήταν βαρύ λόγω των δηλώσεων του Χρήστου Γιαλιά περί αποχώρησης και αυτό επιιβεβαιώθηκε και μέσα στο γήπεδο με το ισόπαλο 2-2 με την Καλλιθέα. Μάλιστα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπορεί να θεωρηθεί και τυχερή, αφού κατάφερε να πάρει τον βαθμό στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων με την κεφαλιά του Λεάντρο Πίντο μετά την εκτέλεση φάουλ με γέμισμα του Γκόλια. 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με αρκετά καλό ρυθμό, αλλά χωρίς πολλές σημαντικές φάσεις στις δύο εστίες. Αυτό άλλαξε με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Γιαννιτσάνης άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ρομπέρ. 

Αυτό το γκολ έδειξε πως οι γηπεδούχοι βαδίζουν προς ένα τρίποντο, αλλά οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας είχαν άλλη άποψη. Ο Σταματάκος με σουτ στο 60ο λεπτό ισοφάρισε και ο Σμυρλής στο 66ο έκανε την ολική ανατροπή για να βάλει σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους. 

Ο Λεάντρο τελικά ήταν αυτός που λύτρωσε τους γηπεδούχους στο 93ο λεπτό με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα φάουλ του Γκόλια. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

  • ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-2
  • ΣΚΟΡΕΡ: 47' Γιαννιτσάνης, 93' Λεάντρο - 60' Σταματάκος, 66' Σμυρλής
  • ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Λαμπάκης (80' Παπαδόπουλος), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (73' Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68' Μπαλμπόα), Μαχαμάτ.
  • ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Πάτας, Τσώνης, Σταμόπουλος, Κατσικογιάννης, Πινιώτης, Σμυρλής (80' Στεφάνοβιτς), Τσίπρας, Γουόρντεν (70' Γιαγκουδάκης), Σταματάκος (93' Ντιακιτέ).
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιόπουλος, Τυριακίδης (Μακεδονίας)
Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 01:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep