Μαγεία στη Λαμία!

Με έναν υπέροχο Όμο που ξεσήκωσε κόσμο, η Λαμία νίκησε 2-0 τη Σπάρτη.

Η Λαμία έπιασε τον Απόλλωνα εκ νέου στην κορυφή της Football League. Στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Σπάρτη για την 16η αγωνιστική, η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 2-0, χάρη σε έναν φανταστικό Σουλεϊμόν Όμο, ο οποίος έκανε το 1-0 στο 15' και στο 77' πραγματοποίησε απίθανη ντρίμπλα, δίνοντας πάσα πάρε - βάλε στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος έγραψε το 2-0! Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ σημείωσε την όγδοη νίκη του στο ΔΑΚ, έχοντας δεχτεί σε όλα αυτά τα παιχνίδια μόλις ένα γκολ!

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό, δίχως νωρίτερα να έχουν γίνει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Ο Βασιλόγιαννης λοιπόν εκτέλεσε κόρνερ σε εκείνο το λεπτό, ο Όμο ξεμαρκαρίστηκε, έκανε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ένα ακόμα γκολ, το πέμπτο στο πρωτάθλημα για τον Νιγηριανό μέσο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αν και οι Λάκωνες απείλησαν στο 34' με κεφαλιά του Ηλιόπουλου που πέρασε πάνω από το δοκάρι, αλλά και στο 37' με το δυνατό σουτ του Οικονομόπουλου που είχε την ίδια τύχη.

Στο δεύτερο μέρος, ίδιο μοτίβο. Εκ νέου κατοχή μπάλας από τη Λαμία, η οποία στο 77' σημείωσε γκολ χάρμα ιδέσθαι. Αυτό κυρίως στην ενέργεια του Όμο, ο οποίος με... μυθική ντρίμπλα άδειασε την άμυνα της Σπάρτης και έδωσε έτοιμο γκολ στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος δεν είπε «όχι» στο δώρο του Νιγηριανού, που αναμφίβολα ήταν ο MVP του ματς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (32' Βάντερσον), Χριστοφιλέας (51' Ρότσα), Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (81' Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος (63' Κοτσαρίδης), Γκαλίτσιος (29' Γιαννίτσης), Καρτσαμπάς, Οικονομόπουλος, Σιώπης, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Μουζακίτης (53' Αναστασάκος), Μπουντόπουλος.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Κολοσιώνης, Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep