Πολύτιμος βαθμός

Ο Παναιγιάλειος έμεινε στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό και πήρε τον δεύτερο βαθμό του εκτός έδρας.

Ο Πανελευσιανικός ήθελε περισσότερο τη νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον Παναιγιάλειο στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Football League.
Η ομάδα του Αιγίου, που δεν ήταν τόσο δραστήρια όσο οι γηπεδούχοι έφυγε έτσι με έναν πολύτιμο βαθμό, ο οποίος ήταν και ο δεύτερος εκτός έδρας μετά από το 0-0 με τη Σπάρτη. Ο Παναιγιάλειος έφτασε, λοιπόν, στους 20 βαθμούς, ενώ ο Πανελευσινιακός στους 8.

Πολλές και σκληρές μονομαχίες στο πρώτο μέρος του αγώνα με τους γηπεδούχους να πιέζουν για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τους φιλοξενούμενους από την άλλη να κρατούν καλά στα μετόπισθεν. Ο Σταματάκης στο 24’ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Γκαραβέλη, αλλά το σουτ του πέρασε αρκετά μέτρα δίπλα από την εστία του Παναιγιάλειου, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 45’ όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι. Ο διαιτητής πάντως θεώρησε ότι το μαρκάρισμα πάνω στον Σταματάκη έγινε εκτός περιοχής και έδειξε το φάουλ, το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο μετά από εκτέλεση του Αγγελούδη. Πάντως οι «σταχυοφόροι» πήγαν με αρκετά παράπονα στα αποδυτήρια, θεωρώντας ότι ο ρέφερι θα έπρεπε να «κιτρινίσει» παίκτες του Παναιγιάλειου στο πρώτο μέρος, κάτι που δεν έκανε.

Φουριόζοι μπήκαν στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Ο Κωνσταντινίδης είχε δύο καλές στιγμές στο 49’ και στο 87’, χωρίς όμως να βρει στόχο. Από την άλλη, οι «μελανόλευκοι» απείλησαν με το σουτ του Σκαρτσίλα στο 78’, αλλά ο Μακρυωνίτης δεν αιφνιδιάστηκε. Έτσι, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης, Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης (63’ Δημόπουλος), Πρίντεμπς (86’ Εμέκα), Γραικός, Νίασον (88’ Τσούπρος), Αγγελούδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης (89’ Παπαδόπουλος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (77’ Ξόμπλιος), Ιβάνκο (66’ Γκούφας).

Διαιτητής: Μίαρης (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Καρμίρης (Λέσβου), Ντάλλας (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep