Ξέσπασμα ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τις ήττες Σπάρτης, Αγροτικού Αστέρα και ξέσπασε (5-0) στην Αναγέννηση Καρδίτσας με χατ τρικ του Βουό.

ΟΦΗ... πέντε αστέρων έκανε για πρώτη φορά φέτος την εμφάνισή του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηρακλείου ξέσπασε σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, την οποία διέσυρε με 5-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Βουό που έκανε χατ τρικ, αλλά και τον Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος σκόραρε ξανά στο «Γεντί Κουλέ» μετά από 14 χρόνια!

Οι «μελανόλευκοι» έβγαλαν μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι τους και παρότι στην αρχή δυσκολεύτηκαν, είδαν την πίεσή τους να αποφέρει καρπούς. Έτσι, εκμετλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο της ήττες της Σπάρτης και του Αγροτικού Αστέρα, πλησιάζοντας την 4η θέση.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και είχε την πλήρη κατοχή. Οι Κρητικοί με εμφανή διάθεση να βρουν δίχτυα από το πρώτο ημίχρονο, πίεσαν τον αντίπαλό τους, ζήτησαν στο 18' πέναλτι για σπρώξιμο στον Παντίδο, αλλά ο Αντιπαριώτης δεν είδε παράβαση. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, φρόντισαν να μπλοκάρουν την ομάδα του Ηρακλείου παρά την πίεση που δέχτηκαν.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς σημειώθηκε στο 30'. Ο Ράντι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο και ο έμπειρος τερματοφύλακας με σπουδαία απόκρουση έσωσε την εστία της Αναγέννησης. Δεν κατάφερε, όμως να κάνει το ίδιο στο 37'. Ο Μιλοσάβλιεφ έκανε τη σέντρα, ο Ράντι με κεφαλιά - πάσα τον τροφοδότησε τον Χαντί και αυτός με νέα κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ηρακλείου. Τη νίκη για τον ΟΦΗ «κλείδωσε» ο Ντέρεκ Μπόατενγκ στο 43'. Ο Γκανέζος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρες και με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κουτσόπουλο, πανηγυρίζοντας μπροστά στη Θύρα 4 και φιλώντας το σήμα των Κρητικών!

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν... φουριόζοι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Βουό έφτασαν μέσα σε δύο λεπτά τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 46' ο φορ του ΟΦΗ υποδέχτηκε τη μπάλα από σέντρα του Βουό και βρήκε δίχτυα, ενώ στο 48' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουτσόπουλου, έκλεψε τη μπάλα και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Τα τέσσερα γκολ έφεραν χαλάρωση στους «μελανόλευκους», όμως με τις φωνές του Νίκου Παπαδόπουλου οι ποδοσφαιριστές του αφυπνίστηκαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 37' Χαντί, 43' Μπόατενγκ, 46',48',76' Βουό

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Μπόατενγκ (51' Μητρόπουλος), Πουρτουλίδης, Χαντί, Ράντι (58' λ. τρ. Πάγκαλος), Μιλοσάβλιεφ, Βουό (78' Μάνος).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (59' Βουκομάνοβιτς), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (72' Μυργιώτης), Τσιλούλης, Κρητικός.

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Μήταρης (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep