Είχαν… άσους στο μανίκι τους

Αιγινιακός και Πανσερραϊκός έμειναν στο 0-0 στο Αιγίνιο, έχοντας πρωταγωνιστές τους Καραγκιόζη, Ρίστιτς.

Αμφότερες οι ομάδες έμειναν σε ακόμη ένα ματς μακριά από το τρίποντο. Ο Αιγινιακός για έκτο παιχνίδι δίχως νίκη, όπως και ο Πανσερραϊκός που μετρά τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ παράλληλα έχει μηδέν ενεργητικό.

Κόλλησαν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 14’ με τον Στέβιτς και να χάνουν σημαντική ευκαιρία στο 81’ με τον Γκούρτσα. Από την άλλη, ο Αιγινιακός θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, καθώς είχε την τελευταία φάση του αγώνα. Στο 92’, ο Ρανγκέλοφ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρίστιτς. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι δύο τερματοφύλακες που είπαν «όχι» στις κλασικές ευκαιρίες των Γκούρτσα και Ρανγκέλοφ.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο ματς, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Στέβιτς να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 14’. Νωρίτερα, είχε ευκαιρίες με τους Ρούτση (3’), Κάκκο (18’). Μετά το 20άλεπτο, ο Αιγινιακός ισορρόπησε το παιχνίδι, απάντησε με τους Ζγκούρη, Ζούρκο, Γιατζιτζόλου στο 22’, 24’ και 28’ αντίστοιχα. Την τελευταία φάση του ημιχρόνου είχαν οι φιλοξενούμενοι, στο 40', όταν ο Κακκό βγήκε τετ α τετ με τον Καραγκιόζη, όμως πλάσαρε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσα για το γκολ και απείλησαν με τον Τσολακίδη στο 53’. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να… κλέψουν το τρίποντο στο 92’, όταν ο Ρανγκέλοφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρίστιτς, όμως ο τελευταίος έδιωξε με γροθιές. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 81’, όταν ο Καραγκιόζης είπε «όχι» στον Γκούρτσα.

Ο Αιγινιακός έμεινε στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Πανσερραϊκός στην 13η αναζητώντας στο επόμενο ματς το γκολ, που αγνοεί για έκτο διαδοχικό ματς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE του ΑΓΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Παπουτσογιανόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (46’ Σκραπάρας), Γκατσολάρι (85’ Αντωνιάδης), Τσολακίδης (86’ Ρανγκέλοφ), Μπουρντουζάν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φουσού, Κάκκο (72’ Κανούλας), Γαβριηλίδης, Γκούρτσας (88’ Άντριτς), Ρούτσης (62’ Τσούτσης), Τσιμίκας.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep