Ο ανίκητος και ο... αυτόχειρας!

Ο Απόλλων Σμύρνης γύρισε το σε βάρος του 0-2 απέναντι στον Άρη και παρέμεινε μόνος αήττητος (2-2) στο πρωτάθλημα σε ντέρμπι για γερά νεύρα.

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής. Οι «κίτρινοι» πάντως, έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους και θα μπορούσαν να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα στη Ριζούπολη όταν και προηγήθηκαν με 0-2, αλλά η «ελαφρά ταξιαρχία» βρήκε τις λύσεις στο τέλος και πήρε τον βαθμό.

Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ο Μάρκος Ντούνης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, μολονότι πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, εντούτοις ήταν αυτός που άφησε τον Άρη με 10 παίκτες στο 47’, λόγω ανόητης αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή δεν άφησε τον Πάνο να εκτελέσει ένα μακρινό φάουλ.

Αντίθετα, λυτρωτής για το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου αποδείχθηκε ο Γιώργος Ντάσιος. Ο έμπειρος αμυντικός πέτυχε το 2-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ με το αριστερό πόδι, το κακό του δηλαδή, και σε μία στιγμή που φαινόταν πως ο Απόλλων δεν μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Μέχρι τότε βέβαια, καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση του 2-1 υπέρ του Άρη είχε παίξει ο Σωκράτης Διούδης. Ο νεαρός πορτιέρο έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις, αλλά νικήθηκε στο φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, χάρη σε τέρματα του Ίλιτς (14’) και του Ντούνη (33’). Ο Απόλλων μείωσε με τον Αλμπάνη στο 53’ και πήρε τον βαθμό στο 91’ με τον Ντάσιο. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Πετρόπουλος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για άσεμνη χειρονομία προς τον βοηθό διαιτητή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 53’ Αλμπάνης, 91’ Ντάσιος- 14’ Ίλιτς, 33’ Ντούνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 47’ Ντούνης- 95’ Πετρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (71’ Ρομάνο), Κάσσος (46’ Αλμπάνης), Ομπόντο (29’ Πετρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Κονέ, Σιατραβάνης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Ντούνης, Παυλίδης, Ίλιτς (67’ Ιντζίδης), Γκαρσία (52’ Καράμπελας), Μπαργκάν (83’ Τάτος).

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Σταθόπουλος (Ηλείας)

Last modified onΔευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep