Και συνεχίζει…

Αήττητος στον Εύοσμο παρέμεινε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-0 του Κισσαμικού.

Στον Εύοσμο δεν έχει αντίπαλο. Ένα ευχάριστο μεσημέρι είχε το Σάββατο (11/02) ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί επιβλήθηκε με 4-0 του Κισσαμικού για την 15η αγωνιστική της Football League και πανηγύρισε την έβδομη νίκη σε ισάριθμα ματς στο γήπεδό του.

Οι «σταχυοφόροι», που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ουνγιαλίδη για δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58', ανέβηκαν στους 28 βαθμούς, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία τους για τρίτο σερί ματς στην έδρα τους. Από την άλλη, οι Κρητικοί για τρίτο συνεχόμενο αγώνα δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» εκτός έδρας και παρέμειναν στους 16 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αγροτικός Αστέρας είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο πρώτο μέρος, όπου έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Νεντίδη παρόλο που έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα έριξαν τους ρυθμούς, αλλά φρόντισαν να αυξήσουν τον δείκτη. Στο 12’ ο Γκότοβος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γκέσιος σημείωσε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 34’, διαμορφώνοντας το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους «μπλε» από την άλλη να έχουν κάποιες καλές στιγμές, στο 10’ και στο 28’ με τον Μαρτίνεθ και στο 36’ με τον Κίκε.

Στο 58’ ο Ουνγιαλίδης για μαρκάρισμα στον Μάντζη είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Αγροτικό με δέκα παίκτες. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν επηρέασε τους γηπεδούχους, αφού οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν τα καρέ του Γιακουμή. Στο 72’ ο Φιλίπε, που είχε περάσει στον αγώνα μόλις τρία λεπτά νωρίτερα, έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και πέτυχε το 4-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 4-0 
  • Σκόρερ: 12’ Γκότοβος, 17’, 34’ Γκέσιος, 72’ Φιλίπε
  • Κόκκινη: 58’ Ουνγιαλίδης (δ.κ.)
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος, Αργυρίου, Κουκόλης, Τάι (66’ Βουτσιάς), Χατζής (46’ Τριανταφυλλάκος), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Μέρντοβιτς, Γκέσιος (69’ Φιλίπε).
  • ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Μίλιτς (46’ Γκούμας), Ενγκουέμ (46’ Μάντζης), Γιαλούσης (67’ Ποκόνγκ), Κίκε, Παντελάκης, Μαρτίνεθ, Στογιανόφ, Τσερκέζος.
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Φλώρινας), Ζέρβας (Πιερίας)
Last modified onΣάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep