Logo
Print this page

Παραμένει... κάστρο!

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 1-0 τον Αιγινιακό, διατηρώντας το απόλυτο στην έδρα του!

Οι Σταχυοφόροι έφτασαν το «6x6» στον Εύοσμο, κατέκτησαν το τρίποντο κόντρα στον Αιγινιακό και συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τεγούσης στο 72’.

Παιχνίδι κέντρου έγινε στο πρώτο μέρος στο γήπεδο του Ευόσμου, με τον Αιγινιακό ωστόσο, να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου.  Στο 39’, ο Ζγκούρη, που ήταν και πρωταγωνιστής των επιθέσεων των φιλοξενούμενων, σούταρε στην κίνηση και ο Γιακουμής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας είχε καλή ευκαιρία στο 28’, όταν στο δυνατό σουτ του Τεγούση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας πίεσε για το γκολ, ήταν καλύτερος και το κατάφερε στο 72’ με σκόρερ τον Τεγούση, αφού πρώτα το φάουλ του Τάι είχε βρει στο δεξί δοκάρι. Ο Αιγινιακός πίεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά το έπραξε ανορθόδοξα. Η ομάδα του Αιγινίου μετρά τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 72’ Τεγούσης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Βαφέας, Αργυρίου, Τάι, Χατζής (81’ Τριανταφυλλάκος), Μέρντοβιτς (64’ Πάτο), Βουτσιάς (81’ Γκέσιος), Τεγούσης Φιλίπε.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Τοπαλίδης), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μπουρντουζάν, Γκατσολάρι (66’ Μουκίδης), Τσολακίδης (69’ Φασίδης).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης
Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 17:29
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr