Σαν στο… σπίτι του ο ΑΟΧ

Το σερί τους επέκτειναν οι Χανιώτες, που επικράτησαν με 3-1 του Πανελευσινιακού και έμειναν για έκτο ματς αήττητοι.

Σε… ιδανική έδρα αποδεικνύεται το Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας για τον ΑΟΧ. Εκεί ακριβώς όπου οι Χανιώτες είχαν κερδίσει με 4-0 της Καλλονής στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα της Κρήτης πανηγύρισε ένα ακόμα σπουδαίο «τρίποντο», επικρατώντας με 3-1 του Πανελευσινιακού την Κυριακή (05/02) για την 14η αγωνιστική της Football League.

Έτσι, οι «μπλε», που ανέβηκαν στους 18 βαθμούς, παρέμειναν αήττητοι για έκτο σερί ματς, ενώ από την άλλη η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου, που αν και παρουσιάστηκε ενισχυμένη, έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο και εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις 6 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για το θετικό αποτέλεσμα και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, απέναντι σε έναν Πανελευσινιακό, που δεν μπόρεσε από την άλλη να επιβληθεί. Στο 37’ οι προσπάθειες των Χανιωτών καρποφόρησαν με τον Βανκεβάι να βρίσκει δίχτυα με όμορφη κεφαλιά-ψαράκι, ενώ προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια (43’), ο ΑΟΧ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Σταματή να κάνει το 2-0 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Στο 63’ οι Κρητικοί πέτυχαν το 3-0 με τον Αποστολόπουλο, «σφραγίζοντας» έτσι το «τρίποντο». Τέσσερα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρνη κάρτα ο Τσούπρος, ωστόσο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Πανελευσινιακός κατάφερε να βρει δίχτυα στο 72’ με τον Κωνσταντινίδη, που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 72’ Κωνσταντινίδης - 37’ Βανκεβάι, 43’ Σταματής, 63’ Αποστολόπουλος

Δοκάρι: 25’ Αποστολόπουλος

Κόκκινη: 67’ Τσούπρος (δ.κ.)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς (51’ Εμέκα), Πρίντεμπς, Σακελλαρίου, Τσίγκρος (33’ Κωνσταντινίδης), Κολόκας, Γραικός, Τσούπρος, Αγγελούδης (46’ Σταματάκης), Νίασον

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βανκεβάι, Αποστολόπουλος (83’ Γεωργακόπουλος), Σταματής (74' Μηλιώτης), Βαρούχας (89’ Δρίζης), Λάσκαρης.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Νικολαδός (Αθηνών), Καραγιάννης (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep