Ταξιαρχία... ανόδου

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στα Τρίκαλα που αυξάνει τις πιθανότητες για την άνοδο του στην Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στα Τρίκαλα που αυξάνει τις πιθανότητες για την άνοδο του στην Super League.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαία νίκη μέσα στα Τρίκαλα με 1-0 που του δίνει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της ανόδου.

Στο πρώτο από τα ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, νικητής αναδείχθηκε ο Απόλλων Σμύρνης που με το 1-0 μέσα στα Τρίκαλα εδραιώνει τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας και αυξάνει τις πιθανότητές του για άνοδο.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν σχεδόν σε κανένα σημείο να απειλήσουν την εστία του Ταΐρη και να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Σμύρνης είχε σαφώς μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του και οι ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν σε πολλές περιπτώσεις σε θέση βολής.

Ο Πασχάλης Κάσσος που έχασε σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα της Ριζούπλης στο 27ο λεπτό, ήταν εκείνος που σημείωσε και το «χρυσό» γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με σουτ στο 47ο λεπτό. Ο Αλέκος Βοσνιάδης παρότι γέμισε την επίθεσή του με τους Κουσκουνά - Γιαννιτσάνη - Μαρουκάκη δεν είδε βελτίωση στην επιθετική λειτουργία, αφού έλειπε η σωστή τροφοδοσία για να φτάσει η μπάλα στη μεγάλη περιοχή.

Πλέον τα Τρίκαλα ελπίζουν να κάνουν το απόλυτο στις εξ αναβολής αναμετρήσεις που έχουν με Αναγέννηση Καρδίτσας και Χανιά για να πλησιάσουν τις θέσεις ανόδου και να παλέψουν στον δεύτερο γύρο ώστε να βγουν κερδισμένοι στα ντέρμπι που έχουν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-1
  • ΣΚΟΡΕΡ: 47' Κάσσος
  • ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Βέρτζος (46' Μαχμάτ), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Αρναρέλλης (69' Γιαννιτσάνης), Ριζογιάννης, Ρομπέρ, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (52' Μαρουκάκης).
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος, Διαμαντόπουλος (92' Πετρόπουλος), Σιατραβάνης (80' Αλμπάνης), Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Ομπόντο (71' Τσιάρας).
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδημητρίου, Καρακώστας (Λάρισας)
Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 03:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep