Στο... ρελαντί ο ΑΟΤ!

Τα Τρίκαλα είχαν εύκολο απόγευμα απέναντι στον Πανελευσινιακό, νίκη με 4-0!

Δύο στα δύο στον πάγκο των Τρικάλων για τον Αλέκο Βοσνιάδη, στη Football League. Ο Μακεδόνας τεχνικός οδήγησε την ομάδα του σε νέα νίκη, αυτή τη φορά επί του Πανελευσινιακού με 4-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΑΟΤ την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. Οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν το πρώτο 45λεπτο έχοντας βάλει τρία γκολ, ενώ είχαν σημαντικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Το 1-0 για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη σημείωσε στο 12ο λεπτό με συρτό σουτ ο Αρναρέλλης, ο οποίος στο πρώτο μέρος ήταν μέρος ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις. Στο 29' ο σκόρερ έδωσε στον Κουσκουνά και αυτός με πλασέ νίκησε τον Μακρυωνίτη για το 2-0.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν πολύ καλύτεροι και στο 37' έφτασαν σε τρίτο γκολ, όταν από φάουλ του Γκόλια, ο Μουμίν με κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Τα Τρίκαλα δεν είχαν την ίδια ορμητικότητα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν όμως και πάλι την υπεροχήλ ενώ κατόρθωσαν να βρουν ξανά το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Ρομπέρ (61'), Γιαννιτσάνης (64') και Κουσκουνάς (68') σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά το τελικό 4-0 σημείωσε στο 71' ο νεοεισελθών Μαρουκάκης!

Αξιοσημείωτο ότι η ομάδα της Ελευσίνας έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο 76', με το πλασέ του Κασνέτη από το σημείο του πέναλτι που πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Λεάντρο (59' λ. τρ. Βέρτζος), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Αρναρέλλης (55' Ρομπέρ), Ριζογιάννης (67' Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μακρυωνίτης, Ακούζιε (46' Κορομηλάς), Πρίντεμπς, Τσίγκρος, Γραικός, Δημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κανσέτση, Αγγελούδης (61' Πάσχος), Αρναούτογλου (46' Παλαιολόγος), Νίασον

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας) Βοηθοί: Κελεσίδης, Παπαδάκης (Ημαθίας)

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 02:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep