Ποδαρικό με Ηλιόπουλο!

Η Σπάρτη επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού και πανηγύρισε... 56 ημέρες μετά.

Από τις 6 Δεκεμβρίου είχε να κατακτήσει τρίποντο η Σπάρτη, όμως μετά από 56 ημέρες το σερί διακόπηκε. Η ομάδα της Λακωνίας ενισχυμένη κόντρα στον Πανσερραϊκό πραγματοποιήσε πολύ καλή εμφάνιση και με εμφατικό τρόπο (3-0) ξεπέρασε το εμπόδιο των «λιονταριών». Έτσι, υποχρέωσε τους Σερραίους στην 5η διαδοχική εκτός έδρας ήττα τους στο πρωτάθλημα και έκανε... ποδαρικό για το 2017 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Ηλιόπουλο που βρήκε δύο φορές δίχτυα.

Η γηπεδούχος μπήκε καλύτερα στο ματς, όμως τα «λιοντάρια» ισορρόπησαν και στο 15' ο Γκούρτσας είχε σουτ στο δοκάρι. Το φινάλε του πρώτου 45λεπτου, ωστόσο, βρήκε την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου να προηγείται 2-0! Συγκεκριμένα, στο 37' και μετά από σουτ του Ηλιόπουλου ο Παπατζίκος έδιωξε πάνω στη γραμμή με το χέρι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Την εκτέλεση πέναλτι ανέλαβε ο πρωταγωνιστής της φάσης και άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους. Στην εκπνοή του αγώνα και από σουτ του Ροβίθη, ο Μέλκας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ηλιόπουλος με σουτ έδωσε σαφές προβάδισμα στη Σπάρτη.

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 55', όταν ο Σιώπης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά η Σπάρτη σημείωσε και τρίτο γκολ στο 58'. Αυτή τη φορά ήταν ο Μπουντόπουλος που νίκησε τον Μέλκα με σουτ εκτός περιοχής. Ντεμπούτο για τη Σπάρτη έκαναν οι Κοτσαρίδης, Ροβίθης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 37' πεν.,45' Ηλιόπουλος, 58' Μπουντόπουλος
Δοκάρι: 15' Γκούρτσας
Κόκκινη: 55' Σιώπης - 36' Παπατζίκος

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κοτσαρίδης (66' Οικονομόπουλος), Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λώττας (57' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (75' Χάδιαρης), Ροβίθης, Ηλιόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Σιάκκας, Φούσου (70' Καψάλης), Τσιμίκας, Κάκκο (61' Κανούλας), Τσούτσης (75' Τάντιτς), Γκούρτσας.

Διαιτητής: Γκοβέσης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κ. Γκριτζέπης, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 02:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep