Ο Άρης... τελείωσε τον ΟΦΗ

O Αρης με το γκολ του Μιλούνοβις στο 11ο λεπτό επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ. O Αρης με το γκολ του Μιλούνοβις στο 11ο λεπτό επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ.

Το 1-0 έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους και ψαλίδισε πολλές ελπίδες από τους Κρητικούς.

Ο Άρης σημείωσε σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την σειρά των ντέρμπι που έχει μπροστά του. Από την άλλη, η ομάδα της Κρήτης ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε τον Άρη και μπορεί να φωνάζει για το μαρκάρισμα του Μπούρμπου στον Χαντί που ο διαιτητής Αρετόπουλος έδειξε κόρερ, ενώ θα μπορούσε να είχε στήσει την μπάλα στα έντεκα βήματα.

Το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 11ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στον Άρη και έβαλε από νωρίς τον ΟΦΗ σε θέση κυνηγού έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας. Μπορεί για το πρώτο ημίχρονο να κυριάρχησαν οι δυνατές μάχες, αλλά στο δεύτερο με την είσοδο των Μητρόπουλου - Ράντι, ο ΟΦΗ πήρε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και έκανε δύσκολη την ζωή των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο είχε και η σημασία που έδιναν οι Κρητικοί στην αναμέτρηση, αφού μετά την εντός έδρας ήττα από την Λαμία έψαχναν αποτέλεσμα κόντρα σε πρωτοπόρο για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.
Αυτό δεν συνέβη και ο Άρης με δυσκολία κράτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον φέρνουν τώρα σε καλύτερη μοίρα μπροστά στα εκτός έδρας ματς με Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 11' Μιλούνοβιτς

    • ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Παυλίδης, Ανάκογλου (77' Τζανακάκης), Τάτος (24' Νέτο), Μιλούνοβιτς (67' Ντούνης), Μπαργκάν, Ιλιτς.

      ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ (56' Μητρόπουλος), Πάγκαλος (56' Ράντι), Μιλοσάβλιεβ (86' Όγκμποε), Χαντί, Βουό.

      ΔIAITHTHΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
      ΒOHΘOI: Νατσιούλας (Λάρισας), Διπλάρης (Καρδίτσας)


Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 01:44

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2017 18:13 Comment Link

    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΜΝΑΔΑ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ, ΑΛΛΑ "Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ, ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ "ΑΠΟΛΥΤΑ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΙΔΕ" Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ, ΟΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ "ΣΤΑ ΙΣΑ". ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΑΓΩΝΙΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ "ΣΜΥΡΝΗΣ" - ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ, ΤΟΤΕ "ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ" ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ-ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE, ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΦΗΝΑ Σ΄ΑΥΤΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ?????. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ; ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΙ, Η ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ; ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep