Ανατροπή κορυφής η Λαμία

Η Λαμία σημείωσε σημαντική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ μέσα στην Κρήτη. Η Λαμία σημείωσε σημαντική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ μέσα στην Κρήτη.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει με αποτέλεσμα η Λαμία να πάρει τη νίκη 2-1 με ανατροπή.

Με σπουδαίο διπλό (2-1) απέδρασε από την έδρα του ΟΦΗ η Λαμία και πήρε μια νίκη με πολλαπλή σημασία απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου που έχασε την ευκαιρία να κλείσει και άλλο την ψαλίδα της απόστασης από την κορυφή. Η Λαμία πλέον με αυτή τη νίκη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης ανήκουν αποκλειστικά στον ΟΦΗ που έκλεισε την Λαμία στην περιοχή της, έκανε πολλές ευκαιρίες και ήταν επόμενο να ανοίξει εκείνος το σκορ.

Η είσοδος του Ράντι στο γήπεδο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έκανε πιο ουσιαστικό τον ΟΦΗ που τελικά έφτασε στο γκολ στο 59ο λεπτό με μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον συνδυασμό των Χαντί και Ράντι για να καταλήξει στο πρώτο σουτ του Αντουκόρ και το γκολ του Βουό στο 59ο λεπτό.

Η Λαμία, που μέχρι τότε δεν είχε καν τελική στην εστία του ΟΦΗ, κατάφερε να μπει στο παιχνίδι μετά από λάθος υπολογισμό των αμυντικών της ομάδας του Ηρακλείου και ωραίο γκολ του Ντουρμισάι που διένυσε σχεδόν το μισό γήπεδο για να φτάσει στην περιοχή και να νικήσει με σουτ τον Δερμιτζάκη στο 65ο λεπτό.

Ο αιφνιδιασμός του ΟΦΗ είχε και συνέχεια, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ηρεμήσουν το παιχνίδι και στο 73ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βάντερσον, ο Όμο ήταν ο νικητής στον αέρα και με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στη Λαμία.
Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό, ενώ από την άλλη οι καλές αμυντικές αντιδράσεις των φιλοξενούμενων και ο χαμένος χρόνος δεν άφησαν περιθώρια για να αλλάξει το σκορ.


Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: 59' Βουό - 65' Ντουρμιάι, 73' Όμο

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Όστοιτς, Νάστος (75' Μάνος), Αντουκόρ, Χαντί (75' Χίσι), Όγκμποε (46' Ράντι), Μιλοσάβλιεφ, Βουό.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (83' Φερφελής), Βασιλόγιαννης (60' Τζόκιτς), Ντουρμισάι (90' Αυγενικού), Βάντερσον

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιόπουλος, Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 03:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep