Αγχωτική νίκη

Ο Άρης νίκησε δύσκολα 2-1 τον καλό Παναιγιάλειο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» επιβλήθηκαν 2-1 του Παναιγιάλειου και επέστρεψαν στις νίκες αφήνοντας πίσω τους την ήττα (2-0) από την Καλλιθέα την περασμένη αγωνιστική. Έφθασαν δύσκολα στην επικράτηση επί των «μελανόλευκων», οι οποίοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Ο Άρης προηγήθηκε με τον Καράμπελα στο 30’, δέχθηκε την ισοφάριση από τον Στίκα στο 42’ και τελικά κατέκτησε το τρίποντο χάρη σε τέρμα του Μιλούνοβιτς στο 67’.

Ο Άρης μπήκε επιθετικά στο  ματς. Μέσα σε ένα δίλεπτο (7-9’) έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, καθώς οι προσπάθειες των Καπνίδη- Τζεμπούρ δεν βρήκαν στόχο στο 7’, ενώ τον ίδιο έγινε και με το σουτ του Αλγερινού άσου στο 9’. Τελικά, σκόραρε με τον Καράμπελα στο 30’. Ο Παναιγιάλειος έπαιξε στις αντεπιθέσεις, απείλησε με τον Κατίδη στο 19’ και έφερε το ματς στα ίσα με το σουτ του Στίκα στο 42’, τέρμα που προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Καζναφέρη και αδράνεια της άμυνας του Άρη.

Μέτριο το δεύτερο μέρος, με τον Άρη να είναι πιο απειλητικός, αλλά με λιγοστές φάσεις. Στο 48’, οι γηπεδούχοι απείλησαν με διαδοχικές ευκαιρίες των Ιντζίδη, Ντούνη και Μπαργκάν  και εκεί που ο ρυθμός είχε πέσει, σε μία ανύποπτη φάση, στο 67’, ο Μιλούνοβιτς έγραψε το 2-1. Ο Άρης έβαλε τέλος στην κακή παρένθεση μετά την ήττα από την Καλλιθέα, επιστρέφοντας στις νίκες. Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος γνώρισε την 5η ήττα του στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Καράμπελας, 67’ Μιλούνοβιτς – 42’ Στίκας

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ιντζίδης, Μπράβο, Καράμπελας, Μπούρμπος (80’ Τζανακάκης), Ανάκογλου, Ρόβας, Μπαργκάν, Ντούνης (76’ Νέτο), Τζεμπούρ (46’ Μιλούνοβιτς) Καπνίδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Τσιλιγκίρης, Μπούζας (75’ Σκαρτσίλας), Καζβιρόπουλος (89’ Κοντοές), Κατίδης, Στίκας, Μωϋσίδης, Ντέμο (86’ Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 01:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep