Κολλημένη με το Χ

Την έκτη της ισοπαλία πήρε η Καλλονή (1-1), γλιτώνοντας στο τέλος την ήττα από τον Κισσαμικό.

Στο φινάλε κατάφερε η Καλλονή να αποφύγει την ήττα από τον Κισσαμικό, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Μάντζης στο 63’ πέτυχε το 0-1 για την ομάδα του Καστελίου, αλλά στο 87’ ο Σοφιάνης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Τους έξι βαθμούς έφτασε η Καλλονή, παραμένοντας χωρίς νίκη, ενώ ο Κισσαμικός έφτασε τους 10 βαθμούς, μετά από εννέα αγωνιστικές.

Αρκετό χρόνο χρειάστηκαν οι παίκτες της Καλλονής και του Κισσαμικού για να ζεσταθούν στον παγωμένο «Ταρλά». Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 16’, με ένα άστοχο σουτ του Μάντζη και μετά το ημίωρο αυξήθηκε το ενδιαφέρον. Στο 30’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με φάουλ του Ποζατζίδη, αλλά ο Λαζαρίδης απέκρουσε, ενώ στο 34’ ο Μάντζης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταΐρη. Ευκαιρίες έχασαν οι Μαρτίνεθ και Ποκόνγκ για τους «κυανόλευκους» που ήταν πιο επιθετικοί στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Πιο επιθετικός ήταν και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κισσαμικός, ψάχνοντας το γκολ με τους Θέο και Ποκόνγκ. Τελικά αυτό ήρθε στο 63’, όταν ο Κίκε έβγαλε τη σέντρα και ο Μάντζης από κοντά πέτυχε το 0-1. Η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν έβρισκε κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά προσπάθησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ.

Ο Κισσαμικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη στο 85’ με το Τιάγκο, αλλά οι γηπεδούχοι στο 87’ έφτασαν στην ισοφάριση, χάρη σε τέρμα του Σοφιάνη. Το παιχνίδι έληξε 1-1, με την Καλλονή να αποφεύγει την ήττα στο φινάλε.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 87’ Σοφιάνης - 63’ Μάντζης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (38’ Τζελίδης), Σάββα, Ποζατζίδης, Γιουκαρής (71’ Λαμπράκης), Παραΐμπα (58’ Τριανταφύλλου), Ευαγγελιδάκης, Γιώργου, Φράγκος, Σοφιάνης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ (83’ Ν’ Γκουέμ), Θέος (56’ Κίκε), Ποκόνγκ (75’ Βλάχος), Μάντζης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Δεληθοδωρής, Ντάλλας (Αθηνών)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 02:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep