Επέστρεψε με Πλέγα!

Ο Πανθρακικός επέστρεψε στις νίκες, 2-1 την Καλλιθέα, με τα δύο προσωπικά τέρματα του Κώστα Πλέγα.

Η ομάδα της Κομοτηνής, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έπειτα από το γκολ του Ηλιάδη στο 10’, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με τα δύο προσωπικά τέρματα του Πλέγα στο 12’ με πέναλτι και στο 84’ με πλασέ. Από την άλλη, η Καλλιθέα είχε πιο κλασικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια του Μπέλη στο 40’ και 47’.

Δυνατά μπήκαν οι δύο ομάδες, με τον Πανθρακικό να χάνει σημαντική ευκαιρία μόλις στο 5’, όταν ο Πλέγας σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Πέντε λεπτά αργότερα, η Καλλιθέα προηγήθηκε με το ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ηλιάδη, όμως δεν κράτησε για πολύ το υπέρ της σκορ. Στο 11’, ο Ζυγκερίδης ανετράπη από τον Κατσικογιάννη, με τον Πλέγα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 12’. Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ, αλλά τους φιλοξενούμενους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 40’, από στημένη φάση, ο Μπέλης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλιθέα απείλησε με το… καλημέρα, στο 47’, όταν και πάλι ο Μπέλης επιχείρησε τη σέντρα- σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, έγιναν λιγοστές φάσεις από τις δύο ομάδες, ωστόσο, ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει το τρίποντο με πρωταγωνιστή και πάλι τον Πλέγα στο 84’. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη επέστρεψε στα θετικά εντός έδρας αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΑΟΧ στην Κομοτηνή, ενώ η Καλλιθέα δεν έδωσε συνέχεια μετά το τρίποντο επί του Άρη.


ΣΚΟΡΕΡ: 12’ (πέν.), 84’ Πλέγας, – 10’ Σ. Ηλιάδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (81’ Νικόλτσης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος (68’ Μήλιος), Χαλκιαδάκης (58’ Κυριαλάνης), Ζυγκερίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Πάτας, Συριόπουλος, Τοπάλι (55’ Κυριζάκης), Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μάκο (51’ Γουόρντεν), Ηλιάδης, Τσίπρας, Σταματάκος.

Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 02:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep