Παλικαρίσιο διπλό!

Ο ΑΟΧ απέσπασε μεγάλο διπλό (0-2) επί του Πανθρακικού, παρότι παρατάχθηκε με 14μελή αποστολή!

Ιδανικό ντεμπούτο είχε ο Σάκης Παπαβασιλείου στον πάγκο του ΑΟΧ. Είδε την ομάδα του να φεύγει με το τρίποντο (0-2) από την Κομοτηνή και να σπάει το αήττητο του Πανθρακικού στην έδρα του. Παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι και τις πολλές απουσίες (μόλις 14 παίκτες στο πάγκο της ομάδας των Χανίων), οι Χανιώτες νίκησαν χάρη στο αυτογκόλ του Πετρούση στο 69΄και το τέρμα του Σταματή στο 91’.

Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο για όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τα… νώτα τους. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες, μία με τον Πολίμο στο 21’ και μία με τον Μπεκατώρο στο 28’.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος, έχασε ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Ηλιάδη (55’, 58’), Ρομπέρ (57’), όμως τα Χανιά ήταν αυτά που αρχικά σκόραραν κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 69', ο Σταματής έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Πετρούση, ο Γκαραβέλης δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι έγινε το 0-1.

Ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να απειλήσει, αντ’ αυτού ο ΑΟΧ «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Σταματή να κάνει το 2-0 στο 91’. Οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τέσσερις σερί ήττες. Από την άλλη, η ομάδα της Κομοτηνής γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ- ΑΟΧ: 0-2
Σκόρερ: 69’ Πετρούσης (αυτογκόλ), 91’ Σταματής

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Πλέγας (71’ Ζυγκερίδης), Μπεκατώρος (56’ Ρομπέρ), Κουσίδης, Νικόλτσης (86’ Ρουσσάκης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Θεολόγου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (65’ Κοζάκης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Βαρούχας (88’ Παρασκευόπουλος).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Καραΐσκος (Έβρου), Ζήρδας (Δράμας)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 01:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep