Σαν σε προπόνηση τα Τρίκαλα

Ο ΑΟΤ επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 του Πανθρακικού και επανήλθε στις νίκες.

Ύστερα από δύο απανωτές ήττες στη Football League, από Λαμία και Άρη, τα Τρίκαλα επέστρεψαν στις νίκες. Η θεσσαλική ομάδα επιβλήθηκε εύκολα 3-0 του Πανθρακικού και αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα. Το 1-0 έγινε στο 18' χάρη σε πλασέ του Κουσκουνά, ο οποίος είχε φύγει στην αντεπίθεση και πλάρε εύστοχα. Στο 32' ο Γιαννιτσάνης ανατράπηκε από τον Γαβριηλίδη, ο Κουσκουνάς εκτέλεσε πέναλτι, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Μουμίν που πήρε το ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 44'.

Ο Γκόλιας εκτέλεσε κόρνερ και ο Λεάντρο με κεφαλιά σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΤ έριξε ρυθμούς και διατήρησε με ευκολία το υπέρ του προβάδισμα. Ο Πανθρακικός αδυνατούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να σημειώσουν και τρίτο τέρμα. Ήταν στο 90', όταν ο Στογιάνοβιτς έκανε κάθετη πάσα, ο Δουκάκης έβγαλε τη συρτή σέντρα και ο Τζάκσον με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι βρήκε δίχτυα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης (83' Στογιάνοβιτς), Γκόλιας (69' Τζάκσον), Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στεφάνοβιτς (76' Δουκάκης), Μπαϊκαρά.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Ψάλτης, Μπουγαΐδης (86' Γκιντίδης), Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (67' Χαλκιαδάκης), Κουσίδης (55' Μήλιος), Μπεκατώρος, Ζυγκερίδης.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Δουδούμης (Φθιώτιδας)

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep