Ισοπεδωτική Καρδίτσα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε σαν σίφουνας από το Αιγίνιο και επικράτησε με 3-0 της ομάδας της Πιερίας. Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε σαν σίφουνας από το Αιγίνιο και επικράτησε με 3-0 της ομάδας της Πιερίας.

Εύκολο 3-0 στο Αιγίνιο για την Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στο «φάντασμα» των γηπεδούχων που δεν είχαν ούτε μια τελική.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό με το γκολ του Τσιλούλη πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης στο Αιγίνιο και αυτό ήταν αρκετό για να αποσυντονίσει τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν ποτέ να επανέλθουν στο ματς. Έτσι, το 0-3 στο «Γ. Παραλυκίδης» ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, με τη θεσσαλική ομάδα να πανηγυρίζει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και τους «κυανόλευκους» να γνωρίζουν τη δεύτερη διαδοχική ήττα.

Ο Αιγινιακός βρέθηκε να χάνει πριν... ξεκινήσει το ματς και όσο και αν προσπάθησε στη συνέχεια να βγει στην περιοχή της Αναγέννησης δεν το κατάφερε, αφού εκτός από τα προσωπικά λάθη των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων υπήρχε και η σωστή αμυντική τακτική της φιλοξενούμενης. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδ της βόρειας Πιερίας δεν δημιούργησε πρόβλημα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στον Πρίφτη, ενώ όσο κυλούσε ο χρόνος έβγαινε μπροστά με αποτέλεσμα να βρίσκει χώρους το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου για να ψάξει την εξασφάλιση της νίκης.

Αυτή ήρθε αρχικά με τον Τσιλούλη που στο 74ο λεπτό σημείωσε το δεύτερό του γκολ, ενώ στο 81ο λεπτό ο Μπλέντι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 έπειτα από ωραία προσπάθεια και ασιστ του Ντιατά. Ο Αιγινιακός ήταν αγνώριστος, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να δείξει πως μπορούσε να αντιδράσει και έχασε απόλυτα δίκαια με 3-0 από μία ομάδα που ήξερε πολύ καλά τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3
ΣΚΟΡΕΡ: 1', 74' Τσιλούλης, 81' Μπλέντι

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (78' Καρακώστας), Πασαλίδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (58' Ρανγκέλοφ), Ζούρκος, Γκούρτσας, Ζγκούρη (58' Μουκίδης), Φασίδης

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκπαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης (78' Υφαντής), Τζέκος (48' Ντιατά), Μπιτέλης, Ντάνκουα (65' Τσόπελας)

Last modified onΣάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep