Ανατροπή... πρωτιάς ο Άρης

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανελευσινιακό, αλλά επικράτησε με 3-1.

Τρίτη διαδοχική νίκη στη Football League για τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τέθηκε αντιμέτωπη στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό και παρότι βρέθηκε να χάνει στο 14' με 1-0, χάρη σε γκολ του Αγγελούδη, κατόρθωσε να σημειώσει τρία τέρματα και να επικρατήσει 3-1. Αφού οι «κίτρινοι» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, έφτασαν στο 1-1 στο 33'.

Ο Νέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε, αν και οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα, εκτιμώντας ότι δεν υπήρχε παράβαση και κακώς υποδείχθηκε παράβαση έξω από την περιοχή. Στο 40' ο Μιλούνοβιτς έπαιξε το 1-2 με τον Μπαργκάν και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας από τα δεξιά, αφού ο Γκόμες ήταν εξουδετερωμένος, έκανε το 1-2.

Το τελικό 1-3 έγινε στο 70' έπειτα από ατομική ενέργεια και πλασέ του Μιλούνοβιτς. Ο Πανελευσινιακός έχασε ευκαιρίες μετά το τρίτο γκολ που δέχτηκε, αλλά δεν κατέστη εφικτό να μειώσει. Υπέστη έτσι την πέμπτη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Άρη να σκαρφαλώνει, έστω προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμος με τον Απόλλωνα που έμεινε στο 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΚΟΡΕΡ: 14' Αγγελούδης - 33' Νέτο, 40' Μπαργκάν, 70' Μιλούνοβιτς

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Γκόμες, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Καμπούρης (71' Δημόπουλος), Τσούπρος, Αρβανίτης, Ρόκας (56' Μπρέμπος), Σιλιγαρδάκης, Γραίκος, Αγγελούδης (64' Σταματάκης), Ταμπάκης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Νέτο (46' Μπούρμπος), Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης (71' Ρόβας), Ανάκογλου (81' Τσουμάνης), Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Μπαργκάν.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) Βοηθοί: Σπανός (Αχαΐας), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας)

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 12:29

2 comments

  • fun
    fun Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 03:31 Comment Link

    Ξαναδιάβαζε τα κείμενα προσεκτικά και μετά σχολίασε... Στο κείμενο αναφέρεται ότι σκαρφάλωσε στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα. Και από τη στιγμή που η Λαμία δεν έχει αγωνιστεί, είναι προσωρινά στην πρώτη θέση Άρης και Απόλλων. Αν η Λαμία νικήσει, θα είναι μόνη πρώτη...

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 18:06 Comment Link

    Γιατί εσύ αντικειμενικέ δημοσιογράφε, γράφεις; πως ο ΑΡΗΣ έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ; Μήπως ο ΑΠΟΛΛΩΝ είναι μόνος πρώτος; Εκτός φυσικά κι άν έχεις μυωπία. Τόση εμπάθεια τρέφεις απέναντι στην ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ, αντικειμενικέ μου εσύ, ή άνίδεε εσύ δημοσιογραφίσκο. Πρώτα ελέγχεις εάν δεν ξέρεις και μετά γρ'αφεις ό,τι γράφεις, Διαφορετικά άλλαξε επάγγελμα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep