Ανατροπή με... Τάντιτς!

Ο Ματίγια Τάντιτς μπήκε ως αλλαγή και έφερε την ανατροπή (2-1) για τον Πανσερραϊκό απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Η ήττα (2-0) από τον Κισσαμικό στο Κύπελλο έκρουσε το καμπανάκι στον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» γνώριζαν ότι έπρεπε να αλλάξουν άρδην πρόσωπο στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό, όμως τα πόδια τους βάρυναν ακόμα περισσότερο όταν στο 11' ο Βασίλης Ταμπάκης έδωσε το προβάδισμα στους «σταχυοφόρους» μετά από ασίστ του Ρόκα. Ωστόσο, το τελευταίο σφύριγμα του Μαλούτα βρήκε τους Σερραίους να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να κάνουν ιδανικό ποδαρικό.

Η ομάδα της δυτικής Αττικής αιφνιδίασε στο ματς και πήρε κεφάλι στο σκορ, δείχνοντας ότι μπορούσε να πάρει, όπως και πέρυσι, θετικό αποτέλεσμα στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός, όμως βρήκε απαντήσεις και στο 13' ο Κάκκο με σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν στο πρώτο 45λεπτο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και σα να μην έφτανε αυτό έχασαν και με τραυματισμό τον Στέβιτς, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να αναπροσαρμόζει το πλάνο του.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα της Ελευσίνας ισορρόπησε το ματς, αλλά για να έρθει η ανατροπή χρειάστηκε η είσοδος του Ματίγια Τάντιτς. Ο μικρός αδερφός του Μπόζινταρ Τάντιτς πέρασε στο ματς στο 60', κάνοντας το ντεμπούτο του και στο 75' έπειτα από προσωπική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι από τον Αρβανίτη. Ο Ιωαννίδης που ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον κατά τα άλλα πολύ καλό Αγριμάκη και διαμόρφωσε το 2-1.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 13' Κάκκο, 76' πέν. Ιωαννίδης - 11' Ταμπάκης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Τσουβαλτσίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Στέβιτς (31' Κανούλας), Χατζηδημητρίου (60' Τάντιτς), Κάκκο (85' Παπατζίκος), Τσούτσης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Αγριμάκης, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Αρβανίτης, Τσούπρος, Ρόκας (64' Κασνέτση), Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Γραικός (80' Κωστόπουλος), Αγγελούδης (54' Ιορδανίδης), Ταμπάκης.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΠέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep