Σόου σε άδειες εξέδρες

Ο Αχαρναϊκός ξεπέρασε την... παγωμάρα από τις άδειες εξέδρες και έφτασε στο ευρύ 3-0 σε βάρος της Καλλονής.

Εντυπωσιακός ήταν ο Αχαρναϊκός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League. Οι Μενιδιάτες συνέτριψαν με 3-0 την Καλλονή στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδό τους, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έδειξαν με το «καλημέρα» ότι στην έδρα τους θα δεινοπαθήσουν οι περισσότερες ομάδες.

Το συγκρότημα του Μίλος Κόστιτς δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του να διεκδικήσει κάτι από το ματς, αφού είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με το ξεκίνημα. Με ηγέτες τον Πολ Γουέρε και τον Στέργιο Ψιάνο, ο Αχαρναϊκός βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ και δεν κινδύνεψε σε κανένα λεπτό του πρώτου μέρους. O Ψιάνος στο 21' μετά από ασίστ του επιθετικού από την Κένυα βρήκε δίχτυα με σουτ, με το γκολ αυτό να διώχνει το βάρος από τα πόδια των «πράσινων».

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν με φορά και χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν γρήγορα στο 2-0 με τον Ντούνγκα (55'). Η Καλλονή έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να μειώσει με τον Φράγκο, αλλά ο Αποστολίδης κράτησε τους Μενιδιάτες όρθιους. Στο φινάλε (90') ο Σωτηράκος με σουτ-κεραυνό διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Μενιδίου ξεκίνησε τη σεζόν με -2 βαθμούς και πλέον έφτασε στον 1 πόντο.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Ψιάνος (87’ Σταμούλης), Παπατόλιος, Ντούνγκα (74’ Τζιώρας), Γουέρε, Καραντασιάδης, Αναστασίου, Πλαβούκος (71’ Ντάγκρας), Μουστάκης, Τζέφερσον.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ντάλλας, Γιώργου, Λίταινας (66’ Λαμπράκης), Παραΐμπα (86’ Γιουκαρής), Φράγκος, Κέρι (51’ Σοφιάνης).

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου, Κουτσόγιαννος (Αθηνών)

Last modified onΠέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 01:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep