Λύτρωση με Αλμπάνη στο 93’

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-2 της Καλλιθέας, αφού νωρίτερα είχε γλιτώσει από τα λάθη της δικής του άμυνας.

Σε μια αναμέτρηση που είχε... τα πάντα, όπως αυτή του Απόλλωνα με την Καλλιθέα, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ανατροπή στις καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη. Οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά τελικά μέτρησαν τα λάθη που έκαναν στις άμυνές τους, με τους ποδοσφαιριστές του Τάκη Γκώνια να έχουν περισσότερα και τελικά να χάνουν το ματς.

Ο Σταματάκος άνοιξε το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό και 17ο ο Διαμαντόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Πριν το ημίχρονο ο Σταματάκος έβαλε πάλι μπροστά την Καλλιθέα με μια εκπληκτική λόμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο το χαμένο πέναλτι του Μπέλη (49’) και το δοκάρι του Τσίπρα (59’) θα μπορούσαν να είχαν δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα στην Καλλιθέα, όπως και οι άλλες ευκαιρίες που έχασε. Αντί να συμβεί αυτό, ο Απόλλων έδειξε ψυχραιμία και εκμεταλλεύθηκε τα λάθη που έκανε η άμυνα της Καλλιθέας, για να πάρει τελικά μια σπουδαία νίκη με ανατροπή.

Ο Διαμαντόπουλος στο 80ό λεπτό ισοφάρισε αρχικά σε 2-2 και στις καθυστερήσεις ο Αλμπάνης έκανε το 3-2 με ωραίο σουτ. Και στις δύο αυτές φάσεις μέτρησε η προσπάθεια του Κάσσου που ήταν ο δημιουργός τους.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3-2

ΣΚΟΡΕΡ: 17’, 80’ Διαμαντόπουλος, 93’ Αλμπάνης - 13’, 38’ Σταματάκος

ΔΟΚΑΡΙ: 59’ Τσίπρας

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 49’ Μπέλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης (17’ Πάνος), Τσιάρας, Κάσσος, Πουρτουλίδης (78’ Γκούφα), Διαμαντόπουλος, Ρομάνο, Σιατραβάνης (14’ Αλμπάνης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος (88’ Τσώνης), Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο (77’ Κατσικογιάννης), Σμυρλής (66’ Ηλιάδης), Τσίπρας, Σταματάκος .

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep