2η φάση... τέλος Οκτωβρίου!

Η έναρξη της φάσης των «32» του Κυπέλλου μετατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, κατά ένα μήνα.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης περιμένει από τον Σταύρο Κοντονή να δώσει παράταση, ώστε όλα τα γήπεδα της κατηγορίας να έχουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αλλά τελικά αυτή του ήρθε από αλλού. Και αν η έναρξη της Football League θα πάει πιθανότατα για αρχές Οκτωβρίου, βέβαιη είναι η μετάθεση έναρξης της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος για τα τέλη του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η ΕΠΟ αποφάσισε όπως η β' φάση του θεσμού ξεκινήσει τέλη Οκτωβρίου, καθώς οι περισσότερες έδρες των ομάδων της κατηγορίας δεν πληρούν - έως τώρα - τις προϋποθέσεις. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του αρχικού προγραμματισμού, τέλη Σεπτεμβρίου θα είχαμε πρεμιέρα στη φάση των ομίλων («32»). Προφανώς και η ΕΕΑ δεν έδωσε παράταση, ώστε να γίνουν οι αγώνες, με αποτέλεσμα ο θεσμός από τη 2η έως την 5η φάση να πηγαίνει πίσω.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η πρεμιέρα των ομίλων θα γίνει το τριήμερο 25-27 Οκτωβρίου αντί για τα τέλη του μήνα, η 2η αγωνιστική 29-30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, ενώ η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί 13-15 Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στη φάση των «16», προγραμματίστηκε για το διάστημα 10-12 Ιανουαρίου (οι ρεβάνς 24-26 Ιανουαρίου), η φάση των «8» θα γίνει 7-9 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί 28 Φεβρουαρίου και 1-2 Μαρτίου. Τα ημιτελικά θα γίνουν 4-6 Απριλίου και 25-27 Απριλίου, ώστε ο τελικός να διεξαχθεί στις 6 Μαΐου.

Last modified onΔευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep