Τρίποντο στα χαρτιά ο ΑΟΧ!

Το ματς Αχαρναϊκός - ΑΟΧ διακόπηκε στο 89' (0-0) σε βάρος των γηπεδούχων λόγω ρίψης μπουκαλιού στον επόπτη Κωνστάντιο.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Δευτέρας (09/05) μεταξύ του Αχαρναϊκού και του ΑΟ Χανιά. Στο 89' και ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 0-0 ο διαιτητής Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των Κρητικών για χέρι αμυνομένου (Μωυσιάδη). Σημειώνεται ότι παρά την απόφαση του διαιτητή, ο βοηθός έμεινε στη θέση του, γιατί διαφωνούσε, καθώς ο ίδιος θεώρησε ότι προηγουμένως είχε κάνει χέρι ο Δεινόπαπας. Όταν, λοιπόν, ο Μιχαηλίδης πήγε προς το μέρος του για να τον συμβουλευτεί, ο επόπτης δέχτηκε μπουκάλι στο κεφάλι!

Αμέσως ο Βοιωτός ρέφερι αποχώρησε. Παρά τις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν, μετά από 14 λεπτά ζητήθηκε από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μπουν στα αποδυτήρια και από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι υπήρξε οριστική διακοπή λόγω του τραυματισμού του πρώτου επόπτη. Απομένει πλέον να φανεί τι θα γράψει στο φύλλο αγώνα ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), αν και η διακοπή σε βάρος της ομάδας του Μενιδίου χαρίζει στον ΑΟ Χανιά το τρίποντο στα χαρτιά και θα αφαιρέσει από τους «πράσινους» τρεις πόντους.

Το φοβερό είναι ότι οι οπαδοί που πέταξαν το μπουκάλι στον πρώτο βοηθό προφανώς δεν κατάλαβαν ότι ο ίδιος διαφώνησε με την υπόδειξη πέναλτι και, μάλιστα, όπως έλεγαν οι ποδοσφαιριστές, ο Μιχαηλίδης θα έπαιρνε πίσω την απόφασή του!

Με το τρίποντο στα χαρτιά ο ΑΟ Χανιά πάει στους 38 πόντους, αλλά δεδομένης της αφαίρεσης για τη ματαίωση του ματς με την Κέρκυρα έχει 35. Έτσι, με μία ακόμα νίκη ουσιαστικά «κλειδώνει» την παρουσία του στο πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά. Η ομάδα του Μενιδίου ακόμα και με την επικείμενη αφαίρεση τριών βαθμών, θα έχει 38, οπότε δεν τίθεται κίνδυνος να μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Διαβάστε ακόμα...
Μειον δύο του χρόνου ο Αχαρναϊκός

Το flnews είναι στο γήπεδο Αχαρνών και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ (0-0)
Κόκκινη: 53' Κωστόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Αναστασίου, Πολίμος (70' Ματσούκας), Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος Όμο, Μαρής (85' Παπατόλιος), Παβίσεβιτς, Ταμπάκης (56' Σωτηράκος), Μουστάκης, Ομπράντοβιτς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Γκέσιος, Σάντερσον, Μασάδο, Τσούτσης (58' Χατζηλιάδης), Δεινόπαπας, Παλιάτσιος.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Κωνστάντιος, Πριόνας (Εύβοιας)

Last modified onΔευτέρα, 09 Μάιος 2016 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep