Τον... υπνώτισε

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κερδισμένη της ισοπαλίας (0-0) στο Αίγιο.

Το τρίποντο που θα τον βοηθούσε να κάνει καλές γιορτές έψαχνε το απόγευμα της Κυριακής (20/12) ο Παναιγιάλειος, όμως η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αυτή που βγήκε κερδισμένη από την ισοπαλία (0-0), αφού πήρε το 2ο θετικό αποτέλεσμα σε επτά εξόδους. Μάλιστα, υπήρξαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των «μελανόλευκων» για το νέο σταβοπάτημα, που κρατά τη «Μαύρη Θύελλα» σε τροχιά υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία και να δείχνουν για μία ακόμα φορά ότι λείπει ένας γκολτζής από το ρόστερ. Όσο περνούσε η ώρα η θεσσαλική ομάδα ισορρόπησε και πήρε τελικά εύκολα τον πόντο. Μάλιστα, λίγο έλειψε στο 87' να μπει και σε θέση οδηγού όταν στο 87' ο Πιτταράς έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Ενδεικτικό του κακού ματς που έγινε στο Αίγιο οι μόλις οκτώ τελικές από τις δύο ομάδες (4-4) με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας (59%-41%), αλλά την Αναγέννηση να παίρνει στο φινάλε αυτό που ήθελε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης (44' Λινάρδος), Ιωάννου, Κολόκας, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (66' Πέρεθ), Πέριτς, Σταμογιάννος, Σκαρτσίλας (90' Μίλιτς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (60' Πιτταράς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (84' Ακασού), Υφαντής, Τσούκαλος, Μπιτέλης (69' Μοσχάκης), Μπλέντι.

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Σεφέρης (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 20 Δεκέμβριος 2015 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep