Αποθέωση του fair play!

Ζάκυνθος και ΑΟ Χανιά έμειναν στο 3-3, αλλά το γκολ - fair play των γηπεδούχων έγραψε... ιστορία!

Με όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (12/12) στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου, ο ΑΟ Χανιά έπειτα από το ματς αυτό θέτει υποψηφιότητα για βραβείο fair play της χρονιάς! Ποτέ ξανά, άλλωστε, επαγγελματική ομάδα και ενώ το σκορ είναι στο 2-2 δεν είχε δεχτεί γκολ για να αποκατασταθεί η... αδικία!

Συγκεκριμένα, στο 56' ο Τσούτσης έγινε κάτοχος της μπάλας και χωρίς να τηρήσει το fair play ευστόχησε με πλασέ και όλοι οι αμυνόμενοι τον... κοιτούσαν και απορούσαν! Ωστόσο, το γκολ μέτρησε, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσα (2-2)! Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ένταση στην εξέδρα και λίγα λεπτά μετά οι Κρητικοί έπραξαν κάτι που δεν έχει γίνει ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο και με το σκορ τόσο ρευστό. Όταν, λοιπόν, οι γηπεδούχοι πήγαν στη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ άφησαν τον Ζαϊρί να φτάσει μέχρι τον Μπλάζιτς και να σημειώσει το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 27' με τον Μπριλάκη, αλλά η Ζάκυνθος μέσα σε πέντε λεπτά έκανε την ανατροπή με τους Ναζίμ (34') και Ζαϊρί (61'). Το 3-3 διαμόρφωσε ο Δεινόπαπας στο 83' και έτσι δεν επέτρεψε στους νησιώτες να συνδυάσουν με νίκη το ντεμπούτο του Τζανλούκα Κολονέλο στον πάγκο.

ΣΚΟΡΕΡ: 34' Ναζίμ, 38',61' Ζαϊρί - 27' Μπριλάκης, 56' Τσούτσης, 83' Δεινόπαπας

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ναζίμ, Μεντούρ, Ζαϊρί, Κάρδαρης (60' Ορφανίδης), Κρολ (80' Καραμαλίκης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Ρίκκα (71' Μ. Νύκταρης), Σάντερσον (40' Τσούτσης), Μασάδο, Δεινόπαπας (89' Κατρανίτσας), Σαΐν, Γκέσιος.

Last modified onΣάββατο, 12 Δεκέμβριος 2015 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep