Με νίκη στη... μετά Παντέλη εποχή

Με γκολ του Φράγκου η Καλλιθέα νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη και πλέον βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Η Καλλιθέα χρειαζόταν απέναντι στον Εργοτέλη τους τρεις βαθμούς για να περάσει ανώδυνα την ξαφνική αλλαγή προπονητή (παραίτηση Νίκου Παντέλη) και να μπει στις τελευταία τριάδα αγώνων μέσα στο 2015 με τον καλύτερο τρόπο. Το πλασάρισμα της στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας θα κριθεί, άλλωστε, από τον απολογισμό της στα δύο ερχόμενα ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη και τον Ολυμπιακό Βόλου στην Καλλιθέα. Το πρώτο βήμα, πάντως, έγινε τη Δευτέρα (07/12) στο εντός έδρας ματς με τους Κρητικούς των οποίων επικράτησε 1-0.

Η νίκη, βέβαια, ήρθε αρκετά πιο δύσκολα από ό,τι περίμεναν οι γηπεδούχοι και σαφώς με πιο κακή εικόνα από τις προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις. Το σημαντικό, ωστόσο, είναι η ουσία και αυτή ήρθε με το τρίποντο σε ένα ματς που δεν είχε πάρα πολλές φάσεις παρότι η Καλλιθέα αγωνίστηκε για 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω.  Το γκολ ήρθε στο 58ο λεπτό από τον Φράγκο και αφού προηγήθηκε ενέργεια του Αρναρέλλη από την αριστερή πλευρά και σέντρα σουτ που... τελείωσε με προβολή ο επιθετικός των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε να ανέβει... βουνό από το 29', καθώς ο Κάσα Καμαρά αποβλήθηκε και όταν ο Μασένα πήρε και εκείνος την άγουσα για τα αποδυτήρια (89') και αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες, δεν υπήρχε χρόνος για αντίδραση. Έτσι, η Καλλιθέα έπιασε τον Ολυμπιακό Βόλου στη βαθμολογία, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» ισοβαθμούν με τον Πανσερραϊκό σε θέση... υποβιβασμού και δείχνουν ότι οι στόχοι πρέπει να αναπροσαρμοστούν.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΚΟΛ: 58' Φράγκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 89' Μασένα - 29' Καμαρά

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Μουκτάρης, Πίκολο, Μπούζας (65' Σταμόπουλος), Σταύρου, Ρουσάκης, Μπέλης (87' Γκίνη), Μασένα, Φράγκος, Λουκάνοβιτς (53' Αρναρέλλης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γρομητσάρης, Πίτσος (74' Κούτρης), Κυριακόπουλος (60' Αυγενικού), Ρέντζας, Φουκαράκης (78' Καλέ), Κ. Καμαρά, Μάνος, Παμλίδης, Μπουρσέλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούρας (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Φαρμάκης

Last modified onΤετάρτη, 14 Απρίλιος 2021 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep