Γλίτωσε με ισοπαλία

Η Καλλιθέα πήρε 1-1 από τον Αχαρναϊκό που ήταν καλύτερος και την πίεσε ασφυκτικά όταν έμεινε με δέκα παίκτες.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που τελείωσε με το δίκαιο 1-1, ο Αχαρναϊκός πίεσε απόλυτα την Καλλιθέα στο δεύτερο μέρος χωρίς να καταφέρει να πάρει τη νίκη στο γήπεδό του. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά από την αρχή, δημιούργησαν φάσεις και προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με αποτέλεσμα να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο στους 700 θεατές που βρέθηκαν στο Μενίδι.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με κεφαλιά του Κωστόπουλου στο 31ο λεπτό, η Καλλιθέα ισοφάρισε με ωραία προσπάθεια του Αρναρέλλη (40') και από εκεί και πέρα κυριάρχησαν οι «πράσινοι». Η πίεσή τους ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Λεβέντης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63ο λεπτό και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς, όμως, δεν έδειξαν να έχουν καθαρό μυαλό για να εκμεταλλευθούν την υπεροχή τους και δοκίμασαν πολλά σουτ χωρίς προϋποθέσεις και δεν γύρισαν καμία φορά την μπάλα παράλληλα στην περιοχή.

Στο 61ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Αχαρναϊκού σε διαγώνιο σουτ του Κωστόπουλου, αφού ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε πως στην φάση προσπάθησε να κάνει προβολή ο Καλογερόπουλος που ήταν οφσάιντ και έτσι δεν μέτρησε το τέρμα των γηπεδούχων. 

ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΚΟΛ: 31' Κωστόπουλος – 40' Αρναρέλλης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Ιωαννίδης, Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα (86' Παπατόλιος), Ματσούκας (55' Καλογερόπουλος), Αθανασίου, Ταμπάκης (74' Φιγκέιρα), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Τζάκσον (46' Παγώνης), Ρουσάκης (75' Γκίνης), Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης, Μπέλης (67' Σταύρου), Φράγκος, Αρναρέλλης, Λουκάνοβιτς

Last modified onΔευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 12:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep