Καθάρισαν οι Σέρβοι

Ο Αχαρναϊκός πήρε την πρώτη νίκη εντός (2-0) με δημιουργούς και σκόρερ του Παβίσεβιτς και Ομπράντοβιτς.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς σπουδαίες φάσεις για τις δύο ομάδες, ο Αχαρναϊκός μπήκε πιο αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη (2-0) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα χάρη στα γκολ των Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

Η φιλοξενούμενη ομάδα στάθηκε πολύ καλά στην αναμέτρηση που έγινε στο Μενίδι, έψαξε τις φάσεις και έπαιξε ψηλά με αποτέλεσμα να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι που του έλειπαν όμως οι καλές τελικές προσπάθειες. Οι δύο ομάδες έφταναν μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ.

Στο 60ό λεπτό, όμως, ο Ομπράντοβιτς ξεκλείδωσε την άμυνα του Αγροτικού με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από κεφαλιά - πάσα του Παβίσεβιτς. Στο 73ο λεπτό ο σκόρερ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Αμαραντίδη και ο Παβίσεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, ώστε να σημειώσει το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αγροτικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η μοναδική καλή του στιγμή ήταν στο 90ο λεπτό με σουτ του Γιάντση στο οριζόντιο δοκάρι.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0

ΓΚΟΛ: 60' Ομπράντοβιτς, 73' πεν. Παβίσεβιτς

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΑ ΓΚΟΓΚΙΤΣ): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσίδης, Αθανασίου (63' Μαρής), Ματσούκας, Φιγκέιρα (46' Καλογερόπουλος), Χριστόπουλος (75' Ιωαννίδης), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Καραμπάς (68' Γιάντσης), Βελλίνης Μακρυδημήτρης, Τοπούζης, Οικονόμου, Γέσιτς (75' Παλάσκας)

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) Βοηθοί: Πίττας (Ηλείας), Μαρνέζος (Χανίων) 

Last modified onΤετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 01:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep