Ο νόμος του "Ελ Πάσο"

Η Καλλιθέα επικράτησε 2-1 της Λαμίας στην επιστροφή της στο «Ελ Πάσο» μετά από 20 μήνες.

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή της στη φυσική της έδρα η Καλλιθέα, που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού στον θεσμό έχει μπει ένα γύρο νωρίτερα. Ο Σμυρλής στο 22ο λεπτό ήταν ο σκόρερ των γηπεδούχων, αφού εκμεταλλεύθηκε το διώξιμο του Ρίζου σε σουτ του Φράγκου.

Η Λαμία επέστρεψε στο ματς γρήγορα και κατάφερε να ισοφαρίσει με πολύ όμορφη κεφαλιά του Καραλή (35'). Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση ήταν αρκετά ανοικτή με τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν το γκολ, αλλά η Καλλιθέα πήρε την πρωτοβουλία μετά το 65ο λεπτό που η Λαμία έμεινε με δέκα μετά την αποβολή του Τζόκιτς.

Ο Μπέλης ήταν τελικά αυτός που βρήκε τον τρόπο να σπάσει την άμυνα της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα και με ένα σουτ από 25 μέτρα, που χτύπησε και στον Λεάντρο,... έκανε το 2-1 και πήρε τους τρεις βαθμούς, για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΜΙΑ 2-1

ΓΚΟΛ: 22' Σμυρλής, 86' Μπέλης - 35' Καραλής

ΚΟΚΚΙΝΗ: 65' Τζόκιτς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ): Μιχέλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Μουκτάρης, Κατσικογιάννης (60' Μπέλης), Τεγούσης, Μπούζας (81' Ιγνατίδης), Προκς, Φράγκος, Σμυρλής (71' Τσίπρας)

ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ): Ρίζος, Λεάντρο, Ν' Γκουέμ, Αλεξίου, Καλαϊτζίδης (80' Παπαευθυμίου), Καλλέργης (69' Τσαμούρης), Καραλής, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος (37' Νατσιόπουλος), Τσόπελας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής) 

Last modified onΤρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep