Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Όρθιος ξανά ο Άλιμος

Η Καλλιθέα είχε την υπεροχή και δύο δοκάρια στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο Άλιμος «τσίμπησε» τον πόντο (1-1).

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αναζήτησαν το απόγευμα της Τετάρτης (22/10) στη Νέα Σμύρνη η τυπικά γηπεδούχος Καλλιθέα και ο νεοφώτιστος Άλιμος. Ωστόσο, το τελικό 1-1 αφήνει εμφανώς ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιξαν πολύ σωστά τις αντεπιθέσεις, έδειξαν ομάδα που ξέρει να στέκεται στο γήπεδο και είχαν την τύχη να δουν την αντίπαλό τους να έχει δύο δοκάρια με τον Μασάδο.

Η Καλλιθέα είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Πορτογάλο μέσο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 19' με εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, επτά λεπτά μετά ο Σαγανάς έπειτα από σέντρα του Παντελή σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Football League έπειτα από τις 13 Απριλίου 2008! Η απάντηση των γηπεδούχων άμεση. Δύο λεπτά μετά το τέρμα που δέχτηκαν, ο Παγώνης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Πιτταράς με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άλιμο να βγάζει αρκετό τρέξιμο στο χορτάρι και την Καλλιθέα να έχει και δεύτερο δοκάρι. Και πάλι οριζόντιο, και πάλι με φάουλ του Μασάδο στο 55'. Έτσι, οι νεοφώτιστοι διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες, ενώ οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν να αναζητούν το πρώτο τρίποντο...

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης (85' Αρναρέλλης), Πιτταράς, Μασάδο, Μιχαλόπουλος (46' Σταματάκος), Τσίπρας (66' Ρόχας).

ΑΛΙΜΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Καραμέρης, Μπεριέξ (72' Δωροβίνης), Κάρδαρης, Παντελής, Σαγανάς (62' Μαρσέλ), Καλαϊτζίδης, Ιωάννου (92' Μουρ).

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Σερεμέτης, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

Last modified onΤετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep