Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ποια παραμονή; Ανοδο!

 

Ο Πλατανιάς κέρδισε και τον Φωκικό!

Ο Πλατανιάς συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας 2-0 του Φωκικού στο «Μάλεμε», παρουσία 1.100 θεατών. Η ομάδα του Τίμου Καβακά εγκατεστημένη μόνιμα στην κορυφή της βαθμολογίας από την πρώτη αγωνιστική, παραμένει αήττητη έχοντας πλέον πέντε νίκες και μία ισοπαλία μετά από έξι αγώνες! Διατήρησε το απόλυτο εντός έδρας σε τρία ματς, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σε 540 αγωνιστικά λεπτά έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Αντίθετα ο Φωκικός έπειτα από πέντε απόπειρες δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη κάποιο τρίποντο, παραμένοντας με δύο βαθμούς στα χαμηλά στρώματα.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στον Πλατανιά, που απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Ναζλίδη. Το γκολ, που απελευθέρωσε τους παίκτες του Τίμου Καβακά,  επετεύχθη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιρτσέτα (24'). Στην επανάληψη ο Φωκικός ισορρόπησε την αναμέτρηση και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος, ωστόσο δεν έφτιαξε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Οι γηπεδούχοι από την άλλη έριξαν ρυθμούς και έμοιαζαν ικανοποιημένοι από το 1-0. Παρόλα αυτά, ο Ναζλίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο σέντερ φορ των Κρητικών ό,τι δεν κατάφερε σε τρεις προσπάθειές του στο πρώτο μέρος το πέτυχε με έναν κεραυνό στο 80' και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Υπενθυμίζεται πως ο Ναζλίδης έχει ξαναβάλει φέτος γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, στο μοναδικό στραβοπάτημα του Πλατανιά, στο 1-1 με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Θεοδωρέλης, Πότσι (92' Μανουσάκης), Μιρτσέτα (71' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (86' Τσεσμελής), Δράμι.
Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Χάχαλης, Χαλούλος, Δημητρίου, Δημήτρης, Σιάκκας, Κωστόπουλος, Δήμας (32' Νικόλτσης), Στόικος, Σκαρίμπας (66' Μπουλουλής), Καλλέργης (77' Φαρμάκης), Φροξυλιάς.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το φιλμ του αγώνα

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep