Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προσπέρασε τη Νίκη ο Ηρακλής

Μόνιμος σκόρερ του Ηρακλή τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ντάριο Ζάχορα Μόνιμος σκόρερ του Ηρακλή τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ντάριο Ζάχορα

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Γηραιός κέρδισε στο ρελαντί 3-1 τον Βατανιακό και πέρασε δεύτερος στη βαθμολογία.

 

Υπόθεση δύο λεπτών ήταν για τον Ηρακλή το παιχνίδι κόντρα στο Βατανιακό. Με τα γκολ των Τάι και Ζάχορα (βρίσκει δίχτυα τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος) στο δίλεπτο 39'-41' οι «κυανόλευκοι» απλοποίησαν την κατάσταση και στο 66' κλείδωσαν το τρίποντο με τον Σιατραβάνη να γράφει το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Γιαξή στο 69'. Για τον Ηρακλή αυτή ήταν η ένατη νίκη του στα τελευταία δέκα ματς, όπου παραμένει αήττητος (9-1-0). Ο Γηραιός την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο ντέρμπι της αγωνιστικής, έχοντας πλέον προσπεράσει τους Θεσσαλούς στη δεύτερη θέση. Στον αντίποδα ο Βατανιακός παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας επτά ήττες στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (0-1-7).
Συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Τάι (72' Παληγεώργος), Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης (61' Χιονίδης), Ιντζόγλου, Ζάχορα (72' Σαράφογλου), Μπάμπα, Παπαστεριανός, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Στούμπος (76' Κωστόπουλος), Λαγδάρης, Μπουζούκης, Λαζαρίδης, Γιαξής, Χαρίσης, Φουλίδης (55' Γκανάβας), Γιαλαμίδης, Ποτουρίδης (87' Καθάριος).

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep