Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το τρίτο ημίχρονο στην Αγυιά...

Το «FL News» καταγράφει όλα όσα έγιναν στο γήπεδο της Αγυιάς μεταξύ Παναχαϊκής-Πλατανιά.

 

Ρεπορτάζ: Περικλής Ζαχαρόπουλος

 

*Κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς έγινε στο 31' της αναμέτρησης. Ο Φούφουλας φέρεται να χτύπησε και έφυγε για τα αποδυτήρια του γηπέδου. Ύστερα από μερικά λεπτά, βέβαια, επέστρεψε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, αν και κρίνοντας από τους μορφασμούς του ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

 

* Την... τιμητική του είχε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης. Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά ήταν εκείνος που... στόλιζαν κάθε τρεις και λίγο οι οπαδοί της Παναχαϊκής. Με υβριστικά συνθήματα, καφέδες και μπουκάλια.

 

* Στη φάση που ακυρώθηκε το γκολ της Παναχαϊκής άναψαν για τα καλά τα αίματα. Έπεσαν κροτίδες και μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο διαιτητής έβγαλε κάρτες από το τσεπάκι του λόγω διαμαρτυριών των παικτών.

 

* Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Μουράτ Σεροπιάν, δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση του ακυρωθέντος γκολ. Είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει άποψη.

 

* Ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς, ξεκαθάρισε ότι η νίκη επί της Παναχαϊκής δεν πρόκειται για άτυπη ρεβάνς της περσινής ήττας.

 

* Περίπου 3.500-4.000 φίλοι των Αχαιών έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο της Αγυιάς. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την προσέλευση. Άλλωστε και οι οργανωμένοι απείχαν, αφού η κόντρα τους με τον Κούγια δεν λέει να κοπάσει.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep