Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εμεινε στο μηδέν, δεν πάτησε τριάδα

Λευκή ισοπαλία στη Λάρισα, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Δόξα. Ογδοο σερί ματς αήττητοι οι Δραμινοί.

Η ΑΕΛ είχε τη συντριπτική υπεροχή, έκανε 3-4 κλασικές ευκαιρίες (κραυγαλέες του Τσίνγκα και του Λιαπάκη) για ένα γκολ, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε και μοιραία έμεινε στο 0-0 κόντρα στην καλοστημένη Δόξα Δράμας. Ικανοποιημένοι με την ισοπαλία οι Δραμινοί, ωστόσο είχαν κι αυτοί τις προϋποθέσεις για το τρίποντο σε 2-3 περιπτώσεις, κυρίως λόγω κάποιων λαθών στην αμυντική λειτουργία των «βυσσινί».

Η ομάδα του Τίμου Καβακά με αυτό το αποτέλεσμα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα του Απόλλωνα στις Σέρρες κόντρα στον Γάζωρο, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να προσπεράσει στη βαθμολογία την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και παράλληλα να πιάσει στην τρίτη θέση τη Νίκη Βόλου.

Για τους Θεσσαλούς ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι, που δεν δέχονται γκολ. Από την άλλη, η Δόξα παρέμεινε για όγδοο διαδοχικό ματς αήττητη και συνεχίζει να βλέπει από απόσταση βολής τις θέσεις των πλέι οφ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας (λ.τ. Τσιάρας), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Τσίγκας, Χασομέρης (69' Δεινόπαπας), Αλεξάντροβιτς (46' Κρητικός).

Πάγκος: Φιρινίδης, Καρανίκας, Δημόπουλος, Τσιάρας, Μπλέντι, Δεινόπαπας, Κρητικός.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46' Μπαλής), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (60' Περπερίδης), Σοϊλέδης, Κάπελ, Πουλάκος (81' Τότο), Στεργιανός, Ροντρίγκο, Μιλένκοβιτς.

Πάγκος: Ξενοδόχοβ, Μπαλής, Τότο, Μπουτζίκος, Μουδούρογλου, Περπερίδης, Χιντασέλι.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Τίκας (Ηπείρου)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το FL News

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep