Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«X»αμένη ευκαιρία...

 

Παναχαϊκή και Ηρακλής Ψαχνών έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά έμειναν στο 1-1.

Το αήττητο σερί του Ηρακλή Ψαχνών κρατούσε για 16 αγώνες και απέναντι στην αποδεκατισμένη Παναχαϊκή ήταν το φαβορί. Οι «πράσινοι», λοιπόν, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν στο 14' με τον Λιόση, όμως οι Αχαιοί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56' έφεραν το ματς στα ίσα με τον Σπίνουλα.

Οι Ευβοιώτες είχαν την ατυχία να κάνουν δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά στο 67' είδαν τον Σέγκο να έχει δοκάρι και του γηπεδούχους στο τελευταίο 10λεπτο να χάνουν ευκαιρίες για να κάνουν την ανατροπή. Ωστόσο, η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία και ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε έναν πολύτιμο πόντο, συμπληρώνοντας 4 μήνες αήττητος!

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης (63' Κωνσταντινίδης), Τέλλος, Βάντερσον (83' Σαλαμαστράκης), Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Μπαξεβάνος (27' Κοκκίνης), Ν’ Τζιοντό, Βοσκόπουλος, Ρεκλείτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μήτσης, Ρούτσης, Λιόσης (75' λ.τ. Α. Σικαλιάς), Μπαράνκος (45' λ.τ. Ογιαρμπίντε), Μπακομήτρος, Σέγκος, Σεοταχούλ (54 Λαμπρόπουλος).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep