Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άλωσε τη Μυτιλήνη ο Απόλλων

Άλωσε τη Μυτιλήνη ο Απόλλων 1

Μεγάλο διπλό (0-2) για τον Απόλλων Σμύρνης στη Λέσβο κόντρα στην Καλλονή.

Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές ματς, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις χωρίς όμως να τα καταφέρουν με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται για να κρατήσουν το μηδέν. Στην επανάληψη οι ρόλοι άλλαξαν, με τον Απόλλωνα να βγαίνει μπροστά και στο 52' να φτάνει στο γκολ με τον Κατσίκη να πλασάρει εύκολα τον Πάιερ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής. Πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν ουσιαστικά τη νίκη, όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Διαμαντίδη ο Μανιάς που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο νίκησε τον γκολκίπερ της Καλλονής διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Καλλονή: Πάιερ, Λαμπρόπουλος (70' Γιόνδης), Κριπιντίρης, Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης (60' Γκόβας), Ροντρίγκεζ, Μανούσος, Καζάκης, Λεοζίνιο, Γκονζάλες (55' Χλεμπ).

 

Απόλλων Σμ.: Κοπαράς, Χατζηζήσης, Χινζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Διαμαντίδης, Κατσίκης, Καμαρά, Καραμαλίκης (80' Μανιάς), Διαμάντης, Τσιλιγκίρης (75' Κωνσταντίνου).

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 18 Νοέμβριος 2012 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep