Ανακάλεσε για Αγυιά η ΠΓΕ

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ανακάλεσε το παραχωρητήριο της Αγυιάς για το παιχνίδι Τηλυκράτης - Καλαμάτα.

Αλλάζει εκ νέου η έδρα διεξαγωγής του αγώνα Τηλυκράτης - Καλαμάτα. Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι η ΠΑΕ ζήτησε τη συγκατάθεσή της, όμως έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν, ήρε το παραχωρητήριο και ανακοίνωσε:

«Με αφορμή όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Τυληκράτη και της Καλαμάτας για το Πρωτάθλημα της SL2 από την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ανακοινώνονται τα εξής:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε χτες από την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής να συγκαταθέσει θετικά προκειμένου να δοθεί άδεια για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγωνα στο γήπεδο της Αγυιάς, παρά το γεγονός ότι σχετική άδεια για την διεξαγωγή αγώνων έχει δοθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στην διοργανώτρια αρχή.

Η Διοίκηση της Ερασιτεχνικής πάρα τις επιφυλάξεις της, δεν είχε λόγο να αρνηθεί εφόσον η ΠΑΕ έκρινε σκόπιμο κάτι τέτοιο. Η συναίνεση της Π.Γ.Ε. κρίθηκε αναγκαία για τυπικούς και μόνο λόγους.

Ωστόσο μετά από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των φιλάθλων της Παναχαϊκής η Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ανακάλεσε σήμερα το πρωί εγγράφως την συναίνεση της ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές την μεταφορά της έδρας του αγώνα σε άλλο γήπεδο για λόγους ασφαλείας».

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει πλέον είναι πού θα επιλέξει η SL2 να δοκιμαστεί η Καλαμάτα για το ματς με την ομάδα της Λευκάδας.

Last modified onΤετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2024 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep